Gvardiola želi talentovanog hrvatskog fudbalera: Siti budućnost traži u Hajduku (FOTO)

U pitanju je izuzetno talentovani defanzivac sa visinom od 193 centimetara, koji bi verovatno neko vreme proveo na pozajmicama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/@hajduk

Prema navodima engleskih medija, trener Mančester sitija Pep Gvardiola zainteresovan je za talentovanog igrača Hajduka iz Splita Luku Vuškovića.

Kako se navodi, nakon debija na meču sa Dinamom Zagrebom, mladi štoper (16) privukao je pažnju mnogih evropskih klubova, a trenutno “najzagriženiji” je tim iz Mančestera, koji je za usluge Hrvata spreman i da plati sumu od 12 miliona evra.

U pitanju je izuzetno talentovani defanzivac sa visinom od 193 centimetara, koji bi verovatno neko vreme proveo na pozajmicama, pre zvaničnog debija u seniorskom timu na Etihadu.

Iako se prema navodima pojedinih medija, Hajduk nadao boljoj ponudi, hrvatski klub nije odbio “građane”, a ukoliko odluče da prodaju Vuškovića, to će postati najskuplji transfer u istoriji kluba. Rekord drži Nikola Vlašić (10.8 miliona evra – Everton).

Iako je još uvek sve daleko od realizacije, engleski mediji ističu da su oba kluba u odličnim odnosima, još otkako je Siti pre dve godine kupio Antu Palaversu za šest miliona evra, i da postoji dobra šansa da se Vukošić preseli tokom leta u Mančester, iako mu ugovor sa Hajdukom ističe za tri sezone.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar