Lazetić stao u zaštitu svojih kolega: To nema smisla i ne vodi ničemu, mi treneri živimo fudbal (VIDEO)

"Seča" trenera se danas nastavila budući da je subotički Spartak prekinuo saradnju sa Ljubišom Dunđerskim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Žarko Lazetić, trener TSC-a iz Bačke Topole, govorio je o položaju trenera u Superligi Srbije nakon pobede protiv Mladosti iz Lučana.

Srpski fudbal i dalje je poprište mnogih čudnih i neobjašnjivih situacija.

Ovaj trend nije zaobišao ni trenere, koji sve češće bivaju smenjeni u toku sezone, što je ovoga puta naglasio trener ekipe iz Bačke Topole.

– Pre priče o utakmici reći ću ono što sam video, da Stanković više nije trener Pazara, čujem šta Žuna govori, Vojvodina je smenila Rastavca, koji je doneo svežinu u srpski fudbal, pojavom i ophođenjem, kao i Žuna i Stanković trener meseca. To nema smisla i ne vodi ničemu. Gde je kraj tome? Da li novo rukovodstvo FSS može da nekako stane na put tome? Mi treneri takođe živimo taj fudbal, dajemo najviše od sebe i nije mi tu ništa jasno oko tih ljudi koji menjaju i šta time dobijaju. Da ne pričam koliko je bilo smena u nekim klubovima, što je prosto neverovatno. Imamo Radnički Kragujevac, koji je ispoštovao svog trenera i vidimo kako im se vratilo, a imali su lošu seriju rezultata – rekao je Lazetić.

‘Seča’ trenera se danas nastavila budući da je subotički Spartak koji je upravo u komšiluku TSC prekinuo saradnju sa Ljubišom Dunđerskim.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar