Napredak odoleo Zvezdi u Kruševcu: Bivši igrač Partizana “ukrao” crveno-belima bodove (VIDEO)

Dobar meč gledali smo pod Bagdalom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Crvena zvezda

U okviru 27. kola Super lige Srbije fudbaleri Napretka ugostili su u Kruševcu ekipu Crvene zvezde, a konačan rezultat je – 1:1 

Beogradski crveno-beli poveli su u 38. minutu preko Mirka Ivanića nakon asistencije Bukarija, da bi Kruševljani izjednačili u 85. minutu preko Bojana Matića

Izabranici Miloša Milojevića dočekali su ovaj susret u pobedničkom raspoloženju, sa nizom od sedam pobeda u svim takmičenjima. Uprethodnom meču, crveno-beli su nadigrali i savladali Radnički u Sremskoj Mitrovici sa 3:1 i tako se plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije.

Što se Kruševljana tiče, i za njih možemo reći da su ovaj meč dočekali u pozitivnom raspoloženju. Od dolaska novog šefa stručnog štaba Dragana Perišića, Napredak beleži znatno bolje rezultate, a o tome govori i pobeda u Subotici nad Spartakom (0:1) u okviru osmine finala Kupa.

Na startu utakmice videli smo sliku kakvu smo očekivali, Crvena zvezda je uzelo loptu i kroz posed pokušava da dođe do gola domaćina, dok na drugoj strani Napredak čeka priliku da iz kontre ugrozi gol gostiju.

U 20. minutu povredio se Veljko Nikolić koji je morao da napusti teren, a umesto njega ušao je Slavoljub Srnić.

U 31. minutu velika prilika za Zvezdu. Vigo je centrirao sa desnog boka, Pešić je atraktivno asistirao za Bukarija, koji je glavom šutirao za malo preko prečke.

Još jedna prilika za crveno-bele u 34. minutu i ponovo Bukari, ovoga puta Petrić sjajno reaguje.

Uspeva Zvezda da probije odbranu Napretka i od 38. minutu vodi golom Mirka Ivanića. Bukari je odlično povukao kontru, a onda “dirigovanom” asistencijom “našao” Ivanića, koji je glavom pogodio.

U drugom delu manje više slična slika kao u prvom.

Imala je Crvena zvezda nekoliko prilika za gol, a najbolju u 75. minutu preko Kataija.

Zvezdina “desetka” je iskoristila ukazani prostor i šutirala iz teške pozicije, ali je uz pomoć Petrića i stative domaći tim sačuvao svoj gol.

Napredak je svim silama krenuo ka golu Zvezde i na kraju mu se to isplatilo.

Nakon gužve u šesnaestercu lopta se odbija na nogu Bojana Matića i od 85. minuta Kruševljani dolaze do izjednačenja.

Do kraja nije bilo preteranih uzbuđenja i meč se završio podebol bodova.

Glavni arbitar ovog meča je Milan Mitić.

SASTAVI

Napredak (4-2-3-1): Petrić – S. Jovanović, Đeković, Kerkez, Vukajlović – Stanković, Krstić – Đ. Jovanović, Knežević, Čečarić – Šarić

Crvena zvezda (4-3-2-1): Vasiljević – Vigo, Eraković, Dragović, Azarov – Kangva, Ivanić, Nikolić – Mitrović, Bukari – Pešić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar