PREOKRET! Ivana Krunuć OSTAVILA Čolaka zbog Filipa Reljića?!

Evo šta ona kaže...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot Instagram

Ivana Krunić je nakon rijaitija odjezdila kod Filipa Reljića pa se postavlja pitanje da li je on bio uzrok da Ivana ostavi Baneta Čolaka.

IVANA KRUNIĆ sumirala utiske nakon Zadruge pa progovorila o Banetu ali i o Đoganijevima: Rijaliti je moja životna greška! Mnogi su mi okrenuli leđa! (FOTO)

“Filip je generalno jedan od mojih prijatelja koji nisu bili za tu vezu, ali nije uticao na moju odluku. Uticali su isključivo klipovi koje sam pregledala i Banetove laži za koje sam saznala”, rekla je Ivana.

Na pitanje otkud to da je noć provela kod Reljića i kakav utisak ima o Filipu, ali i o Stefanu Kandiću, sada kada je napustila “Zadrugu”, pevačica je odgovorila:

“Dugo se nismo videli i želeli smo da nadoknadimo izgubljeno vreme. Dobru žurku smo napravili Sara Reljić, Filip, Kendi i ja. Shvatili smo da nije čudno što sam unutra njih doživela kao svoje prijatelje, oni su jako dobri i vaspitani momci. Pravi su prijatelji i mnogo ih volim. Malo su luđi ovako nego u rijalitiju, ali što se mene tiče, to mi odgovara.”

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar