Razbila sebi lice ČEKIĆEM iz bolesnog razloga: Zbog nje je jedan čovek probao da se UBIJE pred majkom

Slučaj navodnog silovanja je zgrozio javnost, a onda je otkrivena strašna istina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Policija

Elenor Vilijams (22) iz Velike Britanije je u periodu od 2016. do 2020. godine prijavila više muškaraca zbog navodnog silovanja, a ispostavilo se da su njene tvrdnje lažne. Zbog toga ona je sada osuđena na osam i po godina zatvorske kazne.

Elenor je lagala da ju je s*ksualno zlostavljala grupa muškaraca iz Azije, a u maju 2020. godine je na svom “Fejsbuk” profilu objavila fotografiju svojih povreda. Tada je i pojasnila kako su je ti muškarci navodno pretukli.

Ceo slučaj zgrozio je javnost, podeljen je više od 100.000 puta i izazvao je demonstracije u Kambriji, njenom rodnom gradu. Džordan Trengove proveo je 73 dana u zatvoru u jedinici za s*ksualne prestupnike zbog tvrdnji Elenor, koja je rekla da ju je drogirao i silovao nakon upoznavanja u noćnom klubu u martu 2019. godine. Ona je tada ispričala da je on došao u njen stan i napao je uz pretnju nožem. Meštani Kambrije su iz revolta polupali prozor Trengoveu i na fasadi su mu napisali “silovatelj”.

Foto: Facebook

On je ispričao kako je pokušao samoubistvo pred svojom majkom jer su stanovnici sela odakle je on poverovali da je zaista silovatelj. Njegova nevinost je dokazana, ali je svakako želeo da pobegne iz rodnog sela.

– Samo sam želeo da pobegnem od svega – izjavio je Trengove nakon izricanja presude.

Trengove je dodao da mu je advokat rekao da bi mogao da se suoči sa 22 godine zatvora ukoliko bi bio osuđen za zločine za koje ga je teretila Elenor Vilijams. Ona je na kraju kažnjena sa osam i po godina zatvora zbog tvrdnji koje su se ispostavile lažnim.

Naime, Elenor je samu sebe udarala čekićem kako bi za teške povrede optužila druge. Takođe je snimljena kako kupuje čekić u radnji.Izvor: Objektiv.rs, Jutarnji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar