Profesoru fizičkog je sportski klub PARAVAN ZA PROSTITUTKE: “Insistira da deci treba više prilika”

Skrhana supruga obratila se psihijatru za pomoć nakon što ga je uhvatila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Izbezumljena i razočarana žena odlučila je da se obrati psihijatru zbog svog problema sa partnerom koji posećuje prostitutke i koristi njihove usluge.

– Sportski klub posle škole je paravan mom partneru za njegove odnose sa prostitutkama. On je nastavnik fizičkog vaspitanja i pre šest meseci je najavio da pokreće drugi klub. Već je četvrtkom vodio badminton, pa je nisam bila baš srećna, ali on je insistirao na tome da je deci u njegovoj srednjoj školi potrebno što više prilika da uče o fitnesu – pisala je ona savetnici britanskog tabloida San.

– Ja imam 37, a on 42. Zajedno smo od 20-ih i imamo 12-godišnju ćerku i 10-godišnjeg sina. Skrhana sam jer ovo nije prvi put da moj partner plaća za s*ks. Pre sedam godina sam otkrila da je posećivao prostitutku na nekoliko sati. Bila sam užasnuta, ali je obećao da se to više nikada neće ponoviti, a ja sam mu glupo verovala. Predstavlja se kao produktivan član društva, zainteresovan za obrazovanje i dobrobit ljudi, ali iza kulisa postoji njegova prevrtljiva strana – objasnila je ona.

Zatim je dodala da se situacija drastično pogoršala pre šest meseci

– Postao je više zaokupljen poslom, delovao je sve udaljenije i nezainteresovanije za s*ks. Znala sam da se nešto dešava pa sam jedne noći njuškala po njegovom telefonu. Bilo je nepoznatih brojeva za rezervaciju pratnje, uvek sredom. Srce mi se slomilo. Nisam mogla da verujem da će mi to ponovo uraditi. Kada sam ga suočila sa tim, molio je za oproštaj i zakleo se životima naše dece da se to više nikada neće ponoviti. Tada nisam mogla da ga pogledam, a da ne zamislim njegove ruke po svim tim ženama – zaključila je očajna supruga.

Savetnica joj je odgovorila da je potrebno da od njega dobije odgovore zašto to radi.

– Izdaje vašeg partnera uništila je vašu veru u njega. Ako postoji bilo kakva šansa da popravite stvari, morate razgovarati o tome šta on oseća da mu nedostaje u vašoj vezi. Šta ga je navelo da zaluta? Možda je zavisan od s*ksa?” – napisala je ona u rubrici “Pitajte Didru”.

– Moguće je da obnovite vašu vezu, ali on će morati da uloži mnogo truda. Jasno mu dajte do znanja da mu je ovo poslednja šansa. I morate ozbiljno da razmislite o svojoj šansi za dugoročnu sreću – savetovala ju je za kraj.



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar