Uzalud im sav trud: Jedan tip muškarca ženama nije privlačan

Ličnost je ovde od ključne važnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Guru za sastanke razotkriva kakve muškarce žene ne žele – čak i ako su spolja jako atraktivni. Spisateljica Jana Hoking iz Australije objasnila je zašto žene ne žele muškarce sa određenim tipom ličnosti, čak i ako su neverovatno zgodni.

Objasnila je kako žene ne žele da budu u vezi s frajerom koji je “prokleto prekrasan”, ali “užasno bljutav”, odnosno blag. Radi se o tipovima koji mogu biti vrlo privlačni, ali bez zanimljive ličnosti.

Jana je u prošlosti izlazila s takvim tipom, ali nije se osećala ispunjeno u vezi.

– Pogrešila sam odabravši takve tipove… Dopustite mi da objasnim, bio je jako zgodan. Široka ramena, krupno telo ragbiste i muževno lice. Ali zagrizla bi, metaforički, u njegovu ličnost i otkrila bih da je bezvezan – ističe.

Neobavezna ljubavna veza brzo je propala i Jana se počela viđati s nekim ko je potpuno drugačiji. Bio je manje “konvencionalno” privlačan jer je bio malo stariji, niži i pomalo kao “tata”.

Foto: Shutterstock

Odgovarali su jedno drugom, svideli su im se međusobni karakteri i povezanost koju su imali.

– Shvatila sam da ga želim impresionirati i šta mi se više otvarao o svom životu, to sam više želela znati o njemu. Bio je pustolov koji je imao razne karijere, voleo je putovanja i književnost. Način na koji su mu oči blistale dok je uzbuđeno pričao o nekoj temi naterao bi me da se poželim skinuti i skočiti ravno u krevet s njim – objasnila je.

Jana je svesna da svako ponekad može biti “prokleto predivan”. Iako se lako možete očarati nekim na prvom sastanku, razgovor i nečija ličnost trebalo bi ipak biti prioritet.

– Iako je prilično lako biti privlačan, s botoksom, teretanom i svim tim stvarima, mislim da je još uvek važno obezbediti da jednako naporno radimo na svojoj ličnosti – istakla je Jana.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar