Lalić svedoči o automobilima koje je koristila Belivukova grupa

Miljkoivć je počeo da ispituje Lalića o fotografijama kuće u Ritopeku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:NKostić/Printscreen

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je predočavanjem foto-dokumentacije MUP-a okrivljenom-saradniku Srđanu Laliću, nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, nezakonito držanje i nošenje oružja, trgovinu drogom, otmice i silovanje.

Laliću su pokazane fotografije automobila za koje se sumnja da su ih koristili pripadnici grupe, a on je prepoznao crni automobil marke “škoda superb” navodeći da su njega vozili pripadnici obezbeđenja Belivuka i Miljkvoića.

Zatim je za crni “audi a4” rekao da misli da je tim automobilom praćen Lazar Vukićević, dok je “opel astru” označio kao automobil optuženog Vlada Draganića.

Beli “reno” su, prema Lalićevim tvrdnjama, pripadnici koristili za pratnju pripadnika suparničke grupe, a za crnog blindiranog “bmw-a” Lalić je rekao da su njime išli u Ritopek i da je korišćen prilikom otmice Milana Ljepoje, dodajući da je prepoznao u tom automobilu ključ od svoje garaže.

Lalić je prepoznao i džip marke “škoda”, navodeći da su ga korisitli Belivuk i Miljković, i on sa njima dan pre otmice Ljepoje.

Takođe, prepoznao je i blindirano vozilo “mercedes” koje je prema njegovim rečima pripadalo Marku Budimiru, dok je blindirani “bmw” pripadao njegovom bratu Milošu Budimiru, a kako je Lalić pojasnio to vozilo je uzeto od Ljubomira Lainovića.

Lalić je za crnog blinidranog “audija” rekao da pripada Belivuku, dok je za beli “mercedes GLE” rekao da je uzet od Zdravka Radojevića.

Supruga Marka Budimira je prema Lalićevim rečima vozila beli džip marke “range rover”, dok je Miljkovićeva supruga vozila takođe belog “bmw-a”.

Laliću su priakzane fotografije na kojima je 55 automobila i jedan motor.

Optuženi Miljkoivć je počeo da ispituje Lalića o fotografijama kuće u Ritopeku.

BONUS VIDEO:Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar