Srbi NEZAINTERESOVANI za Severinu: Niko ne želi da je sluša, pevačica OTKAZALA nastup

Vučkovićeva je u Beogradu i drugim gradovima zarađivala debele pare od tezgi proteklih godina, ali se to promenilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/Youtube

Severina Vučković postala je svesna da zbog svojih postupaka nije dobrodošla u Srbiju da peva!

To je i sama shvatila i brže-bolje otkazala nastup koji je uredno bio zakazan i najavljen na predstojećem festivalu, koji se u martu odražava na Kopaoniku. Ona je pored Milice Pavlović i Saše Matića trebalo da održi tezgu, ali zbog negativne reakcije i slabog interesovanja publike za njen nastup došlo je do preokreta. Umesto nje, na popularnu planinu dolazi Željko Joksimović. U prilog tome svedoče i plakati.

– Ukoliko je slabo interesovanje, Severina ili pomera nastup ili ga otkazuje. Ovoga puta je dobila informaciju da ju je njen jezik koštao i da je publika bojkotuje i odmah je otkazala dolazak na festival na Kopu – govori izvor.

Vučkovićeva je u Beogradu i drugim gradovima zarađivala debele pare od tezgi proteklih godina, ali se to promenilo nakon što je u svojim izjavama jasno optužila Srbiju da je počinila genocid u Srebrenici, kao i zbog toga što je vređala i Njegovu svetost patrijarha Porfirija. Naime, govoreći za hrvatske medije o borbi za starateljstvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem, ona je u priču uvukla i Porfirija, ni krivog ni dužnog, o čemu možete čitati OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar