Zbog čega je Severina SRAMOTNE poruke pisala patrijarhu Porfiriju? Otkriveni DETALJI uznemiravanja

Uznemiravanje patrijarha je počelo neposredno nakon Porfirijevog izbora u februaru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Hrvatska pevačica Severina Vučković mesecima uznemiravala patrijarha srpskog Porfirijatime tako što mu je slala uvredljive i preteće SMS poruke.

Ovaj incident brzo se pročuo u hrvatskoj javnosti, te je hrvatsko tužilaštvo (DORH – Državno odvjetništvo Republike Hrvatske), brzo odreagovalo i stupilo u kontakt sa patrijarhom Porfirijem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nije poznato na kom mestu je sastanak održan, ali je hrvatsko tužilaštvo insistiralo da to bude na mestu na kome patrijarhu najviše odgovara, kako bi se uverili u tačnost navoda pojedinih medija, a koji su se ispostavili kao istiniti s obzirom na to da im je lično patrijarh Porfirije pokazao na uvid neotvorene poruke kojih je bilo preko pedeset, a koje mu je pevačica slala mesecima unazad.

Inače, nakon ažurnog reagovanja hrvatskog tužilaštva koje je došlo do patrijarha i razgovaralo sa njim te steklo u uvid novonastalu situaciju, Porfirije se odlučio i podneo prijavu protiv Severine hrvatskom tužilaštvu (DORH – Državno odvjetništvo Republike Hrvatske), koje je pokrenulo predistražni postupak.

Podsetimo, uznemiravanje patrijarha je počelo neposredno nakon Porfirijevog izbora u februaru. Pevačica je poruke slala na hrvatski broj koji je patrijarh koristio dok je bio mitropolit zagrebačko-ljubljanski i pretežno boravio u toj zemlji.

Motiv za ovakve bezumne postupke pevačice, verovatno potiče iz mržnje zbog korektnih i dobrih odnosa koje patrijarh Porfirije ima sa Milanom Popovićem, inače Severininim bivšim suprugom, sa kojim vodi bitku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Popović je poznat kao veliki dobrotvor Crkve, koji je pomagao u obnavljanju i opremanju srpskih svetinja u Hrvatskoj, između ostalog, i nakon poslednjeg jakog zemljotresa.

BONUS VIDEO:



Izvor: Republika

Komentari (6)

  1. A stace ,nije ona kriva zato hajmo svi na njene nastupe,to je nas Srpski mentalitet sto nas vise gaze I ponizavaju mi ih sve vise volimo.

    Odgovori
  2. Није достојна ни ципеле да му брише, необразована, неморална простакуша.

    Odgovori

Ostavite komentar