Izvukli ga iz RUŠEVINA sa CIGARETOM u ustima: “Samo je baci i lezi, daću ti novu u bolnici” (VIDEO)

Mnogima zapalo za oko to što je u ruci držao cigaretu dok su ga spasilačke ekipe stavljale na nosila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Uprkos strašnim okolnostima u kojima je nastala, jedna fotografija iz Turske uspela je da izmami osmeh na licima korisnika društvene mreže Tviter.

Na njoj se vidi čovek koji je dva dana posle razornog zemljotresa u Turskoj izvučen iz ruševina, ali je mnogima zapalo za oko to što je u ruci držao cigaretu dok su ga spasilačke ekipe stavljale na nosila.

Video je objavilo tursko Ministarstvo odbrane, koje je saopštilo da je snimljeno u razorenom stambenom kompleksu u Adijamanu u sredu ujutru. U pitanju je Soner Tugtekin, a na snimku se čuje kako pripadnik hitne pomoći na turskom jeziku kaže “Ujače, samo baci tu cigaretu i lezi na leđa. Daću ti jednu kad budemo u bolnici”.

Uprkos tome što mu je spasilac rekao da baci cigaretu, čovek je pokušavao da je popuši. Prijavljeno da je rekao da bi radije popušio cigaretu nego da ode u bolnicu.

Jedan od komentara na Tviteru bio je: “Nasmejao sam se”, a mnogi su pisali kako im je spaseni čovek koji je jedva dočekao da zapali cigaru bio beskrajno simpatičan.

“Tragikomično, ali razumljivo”, “Ovo je jedina stvar koja me je nasmejala u prethodnih nedelju dana”, “Ovo je jedna od legendarnih fotografija”, “Ovo mi je izazvalo kikotanje”, samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar