Hirurg sa VMA negirao da je tukao suprugu? Prijatelj otkrio detalje

Prema najavama odbrane, hirurg uskoro treba da iznese odbranu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Nikola O., hirurg sa VMA, osumnjičen da se brutalno iživljavao nad suprugom I. O. (42) tvrdi da je ona ima nezgodu u kući.

Poznati hirurg rekao je svojim prijateljima da nije digao ruku na suprugu, već da je u pitanju nesrećan slučaj.

– On kategorički tvrdi da nije tačno da je tukao suprugu, već da se ona saplela u njihovoj kući i pala niz stepenice pa je tako polomila rebra, ruku i zadobila druge povrede. Međutim veštačenjem će bhiti utvrđeno da li je to tačno. Ujedno optužuje suprugu i da ga je varala-dve tri godine sa nekim muškarcem – otkriva izvor.

Sagovornik navodi da hirurga ne poznaje kao nasilnu osobu, kao i da je bio vrlo ugledan u svom rodnom kraju u Hrvatskoj.

– On je iz Biljana Gornjih kod Benkovca. Imao je nesrećno detinjstvo jer mu se majka obesila dok je još bio dete, a otac je preminuo kasnije. Uvek je bio staložen, ugledan, gradio je karijeru. U braku sa I.O.bio je 15 godina, a imaju troje dece od koji najmlađe ima 11, a najstarije 14 godina – priča sagovornik.

Inače, on je mesec dana bio na bolovanju, za vreme kog je, prema navodima užilaštva zlostavljao suprugu, koja je bila modra od batina.

– On nije radio mesec dana, bio je na bolovanju, jer ima bolest zbog koje mu krvari koža na prstima i izgubio je osećaj u rukama – rekli su izvori portala Telegraf.rs.

Ostojićeva supruga, I. O. je operisala je lakat, povredu koja je nastala, kako se veruje, kao posledica zlostavljanja.

– Njoj je operisan lakat na ortopediji i ona se oporavlja – rekao je sagovornik portala Telegraf.rs.

Prema najavama odbrane, hirurg uskoro treba da iznese odbranu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar