Dnevni horoskop za 8. februar: Device, danas vam u poslu ide dobro, Rakovi, u ljubavi ste odani partneru

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Princip dana je da prihvatite krajnje neobičnu aktivnoost. Nije vam nepoznato da odredite čudne principe i u emotivnoj vezi. Zato je iznenađenje vaša osnovna zvezda vodilja tokom današnjeg dana. Zdravlje dobro.

BIK

Nećete prihvatiti ni jedan savet druge osobe jer ste danas dovoljno samostalni ali i tvrdoglavi. Nekim potezom ili rečima zbunjujete emotivnog partnera. Posebno ste skloni neobičnim prohtevima. Odlično se osećate.

BLIZANCI

Promenljivo raspoloženje čine da se distancirate od direktnog sukoba na poslu. Ljubomora je osećanje koje nije često prisutno ali danas možete izbaciti lavinu sumnji prema emotivnom partneru. Solidno je opšte stanje organizma.

RAK

Kreativni osećajni i preduzimjivi su odlike koje danas lako usvajate. U emotivnim odnosima ste odani i nežni ali sa dozom preterane brige. Danas se mogu osloniti na vas svi kojima treba podrška. Zdravlje solidno.

LAV

Previše ste razumni i iskreni a to vam zadaje glavobolje. Posvetite se nekim kreativnim potezima. Emotivno ste mirni i šarmantni ali ne zloupotrebljavajte osećanja vašeg partnera. Polje zdravlja nije ugroženo.

DEVICA

Danas vam sve ide glatko i ne mislite na novac. Dobro je da ne slušate tuđe procene o vašem radu. Unutrašnja pometnja služi samo vašoj mašti koja danas dominira emotivnim odnosima. Budite realniji. Zdravlje dobro.

VAGA

Kada je Venera u povoljnom aspektu sa Uranom kao danas očekujte neobične situacije na poslu. Isto tako i na emotivnom polju imate vibraciju neobičnih osećanja. Zato sat vremena mrzite a sledeći sat ste zaljubljeni. Osećate napetost.

ŠKORPIJA

Na vam je da prihvatite današnje neobične situacije jer su prolaznog karaktera. Nemojte se vezivati za reči koje već sutra ne važe. Emotivni odnos sa partnerom je na granici zabluda pa je potreban razgovor. Odlično se osećate.

STRELAC

Potrebno je da budete direktni u mišljenju ali i ciljevima. Nađite mehanizam koji će vam doneti bolju poziciju na poslu. Neobične promene u vašem domu izaziva aspekt Venere u Ribama  i Urana u Biku. Solidno je opšte stanje zdravlja.

JARAC

Nema ništa od vaše sigurnosti i opreznosti. Danas se suočavate sa planovima bez reda i rasporeda. Sigurnost je neplanska i veoma nepredvidiva. Zato se danas posvetite porodici i dobro poznatoj dnevnoj rutini. Dobro je zdravlje.

VODOLIJA

Danas ćete biti još jače povezani sa gruppom ljudi ili prijatelja. Prenaglašena samostalnost, nezavisnost i neobičnost nekom ide na živce. Obuzdajte svoje elemente ispoljavanja grubosti prema onima koji vas ne razumeju. Zdravlje je veoma dobro.

RIBE

Iz vašeg znaka Venera pravi pakt sa Uranom u Biku i danas je na redu sve ono što je neobično prenaglašeno i veoma neočekivano. Isto važi i za vaš emotivni svet osećanja. Zato svaku iliuziju možete natopiti sa ljubavlju. Zdravlje odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar