Otac sinu “kupio” devojku za 600 evra, pa je obojica SILOVALI: Otkriveni detalji ZLOČINA kod Pančeva

Stravičan slučaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanović, Maša Banđjur/Ilustracija

Muškarac (42) i njegov sin (22) iz okoline Pančeva, osumnjičeni da su pre nedelju dana navodno “kupili” nevestu (18), a zatim je obojica silovali!

Njima se na teret stavlja da su počinili krivično delo silovanje. Naime, prema saznanjima, oni su pre oko nedelju dana došli u kuću devojke i njenim roditeljima platili za nju radi udaje.

– Međutim, ona nije želela taj brak i oni su nju na silu odveli kod sebe kući. Tamo je tek usledio pravi pakao. Posle nekoliko dana i seksualnog zlostavljanja koje je doživela, devojka se vratila svojoj kući i prijavila oca i sina za silovanje – kaže izvor.

Istraga će utvrditi sve detalje ovog jezivog slučaja, a s druge strane, komšije uhapšenih pričaju šta su oni čuli da se desilo.

– Osumnjičeni otac je po starim običajima za sina kupio nevestu i navodno je platio 600 evra njenim roditeljima za nju, i pre sedam dana su je doveli kod sebe u porodičnu kuću – kažu komšije i dodaju:

– Doveli su je u kući i iste večeri su počeli obojica da je primoravaju na intimne odnose, iako je devojka pokušala da se suprotstavi. Međutim, nažalost, nije uspela da se odbrani i preživela je pakao.

Kako kaže izvor, devojka je posle zlostavljala uspela da pobegne iz te kuće.

– Nakon svega što je preživela ona je uspela da se spasi. Takođe, osumnjičeni otac se hvalio komšijama da je prodao krmaču, tri praseta i konja kako bi kupio mladu za svog sina – kažu oni i dodaju:

– Neka je u zatvoru! Zlotvor jedan i on i njegov sin. Svi se plašimo njih, ne smemo na ulicu da izađemo jer su bezobrazni, tuku se i otimaju nam i krompir, i luk i sve što posadimo. Ništa ne rade, samo kradu i u kući ih ima više od desetoro.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar