Tinejdžerka s proslave punoletstva otišla u SMRT: Isplivali STRAVIČNI detalji tragedije kod Grdelice

Tragedija se desila ispred sela Guberevac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/društvene mreže

Jovana J. (18) iz Grabovnice je poginula, dok su njeni saputnici P. N. (24), V. S. (19) i A. S. (18) teško povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se desila na putu Leskovac – Grdelica.

Kako se saznaje, tragedija se desila ispred sela Guberevac, u tri sata ujutro. Drugovi su bili u automobilu BMW i vraćali su se s proslave punoletstva iz jedne kafane u Grdelici.

– Sumnja se da su bili pod dejstvom alkohola i da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, koje je sletelo s puta i prevrnulo se nekoliko puta kod mosta na Tulovskoj reci – navodi izvor.

Po završenom uviđaju automobil je odnet na vanredni tehnički pregled kako bi se utvrdilo da li je eventualno kvar na upravljačkom sistemu doveo do tragedije.

Kako se saznaje, mladići P. M. (23), N. S. (18) i A. S. (17) sa višestrukim povredama prebačeni su u UKC Niš.

– Odmah po prijemu urađena je kompletna hitna dijagnostika po trauma protokolu i konzilijarno su sagledani od strane UKC Niš. V. S. je hospitalizovan na Klinici za anesteziju, a nakon dijagnostike utvrđene su politraume. Pacijent je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan – kažu u UKC Niš.

Četvorica drugova stradali posle žurke

Slična tragedija dogodila se 11. septembra 2022. kada su Užičani Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džavović (21) i Nikola Daničić (19) nastradali po povratku sa žurke kod Zlatibora.

Kada se automobil prevrnuo, trojica mladića su poginula na mestu, dok je četvrti preminuo u bolnici u Užicu.

Kod mladića A. S. utvrđen je, prema saznanjima, serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan, a nalazi se u Urgentnom centru radi dalje opservacije i praćenja stanja.

– Pacijent P. N. ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Takođe ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura – kažu u UKC Niš.

BONUS VIDEO:Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar