Najstroža kritičarka jedan komad nikad ne nosi: Modno pravilo Ane Vintur koje mnoge žene krše

Ona smatra da u takvim komadima žene izgledaju jeftino

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FotO: Printscreen/Youtube/Creator Louis

Čuvena urednica magazina “Vog”, Ana Vintur, uvek je savršeno obučena, a njenom načinu odevanja se dive apsolutno sve žene. Tajna dobrog izgleda jedne od najuticajnijih žena u svetu mode nije u skupim odevnim komadima, već u vrlo smelom stilu, jer ruši granice gde god se pojavi.

Ana Vintur ima stroga pravila kojih bi svaka dama trebalo da se drži kako bi izgledala prefinjeno. Mnogi čuuveni dizajneri uvažavaju njeno mišljenje pred lansiranje svojih kolekcija.

U pitanju je logomanija koja je poslednjih godina uzela maha, pa je tako većina modnih kuća lansirala razne odevne komade i dodatke s istaknutim logom ili monogramom svog brenda.

Na ulicama svetskih metropola često se viđa strast prema odeći s istaknutim logom.

Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ana Vintur i dalje preferira odeću na kojoj nema nikakvih velikih obeležja brendova koje nosi, a u komadima s masivnim monogramima nikad je nismo videli.

Dugoročno gledano, to je definitivno isplativija modna filozofija jer će nošenje komada s logom pre ili kasnije opet izaći iz mode i vratićemo se odeći napravljenoj uz diskretniju marketinšku strategiju.

Mnoge slavne dame ipak upadaju u zamku, mislieći da izgledaju skupo i glamurnozno kada imaju istaknut logo brenda na garderobi, međutim, sudeći prema pravilu najveće modne kritičarke – to izgleda jeftino!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar