Partizan na ledu do pobede u Kruševcu: Dijabate prvencem u Superligi slomio otpor Napretka! (VIDEO)

Uslovi za igru su bili daleko od idealnih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana su ostvarili pobedu na teškom gostovanju ekipi Napretka, pošto su u Kruševcu slavili sa 0:1 u okviru 20. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Utakmica se igrala po veoma lošem terenu pošto je stadion u Kruševcu bio maltene zaleđen usled loših i nepovoljnih vremenskih uslova, zbog čega je ranije razmatrano odlaganje meča.

Odmah na početku meča, tačnije u 7. minutu Šariću se lepo namestila lopta na volej na oko 11 metara od gola, šutirao je iz prve, ali je odbrambeni igrač crno-belih to blokirao. Posle kornera nema veće šanse za Kruševljane.

Do kraja poluvremena Napredak je mnogo više pretio u odnosu na Partizan, verovatno zbog adaptacije na ovakav teren koji je bio izuzetno loš.

Prelomni momenat utakmice se odigrao u 62. minutu. Šutirao je Fuseni sa nekih 16 metara, lopta se odbila od jednog odbrambenog igrača crno-belih i završila tik pored stative. Lopta je na taj način prevarila golmana domaćih. Ovo je ujedno i prvi gol Dijabatea za Partizan u Superligi Srbije.

Imao je Napredak još jednu izglednu priliku za pogodak u 70. minutu, ali lopta pukom srećom nije završila iza leđa Aleksandra Popovića tako da je do kraja ostalo 0:1 za crno-bele.

BONUS VIDEO:

U skladu sa vremenskim uslovima: Oprezna igra Partizana i Napretka



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar