Zvezda priprema tim za Ligu šampiona: Stiže Srbin rođen u Novom Zelandu!

U prvom delu aktuelnog danskog šampionata Marko je odigrao deset od 17 utakmica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Fc Copenhagen/Twitter

Na redovnoj godišnjoj sednici Skupštine kluba jedan od direktora srpskog šampiona upoznao je delegate sa vešću da je Crvena zvezda posle Pitera Olajinke obezbedila još jedan vredan potpis za leto. U pitanju je vezista Kopenhagena Marko Stamenić.
Reprezentativac Novog Zelanda bio je jedan od najvećih želja sportskog sektora Crvene zvezde. Savršeno se momak rođen 2002. godine u Velingtonu uklapa u filozofiju podmalđivanja igračkog kadra. Posebno što ima ozbiljno iskustvo na najvišoj sceni.

U prvom delu aktuelnog danskog šampionata Marko je odigrao deset od 17 utakmica, na sedam je bio starter. U grupnoj fazi Lige šampiona ostavio je bolji utisak, ljudi iz Zvezde su prezadovoljni viđenim iz njegovog repertoara na mečevima sa Mančester sitijem i Seviljom. Počeo je Stamenić oba duela sa Mančester sitijem i dao doprinos remiju sa favoritom iz Engleske na Parkenu.

Marko je centralni vezista, rođen 19. februara 2002. godine. Kopenhagenov igrač je postao septembra 2020, prethodno je sa nepunih 16 godina zaigrao u drugom rangu novozelandskog fudbala, pa u elitnoj diviziji kao član Velingtona. Pažnju je skrenuo kao kadetski reprezentativac Novog Zelanda na Svetskom prvenstvu za igrače do 17 godina Svetskom prvenstvu 2019. u Brazilu, kad je postalo jasno da će se preseliti u Evropu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar