Vjosa Osmani Vučiću preti NATO-om: Vučićev scenario i formiranje SZO moraju da se SPREČE

Očigledno je da je Vjosi cilj proterivanje svih Srba sa KiM i stvaranje etnički čistog albanskog Kosova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ROLAND SCHLAGER / AFP / Profimedia, Shutterstock, Ilustracija

Lažna predsednica samoproglašenog Kosova Vjosa Osmani je za ustaške medije dala intervju u kojem je otvoreno zapretila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću njenom vojskom i NATO-om!

– Osmani: Opasno je imati susjeda poput Srbije, NATO i naše snage spriječit će Vučićeve scenarije – naslov je intervjua u zagrebačkom “Večernjem” u kojem dotična govori kako se ponosi odnosima sa Hrvatskom, a Srbiju smatra barijerom.

– Odnosima s Hrvatskom se jako ponosim. Kao predsednica sam aktivno uključena u saradnju sa svim institucijama u Hrvatskoj da bih zbližila naše zemlje i naše ljude, da uklonimo bilo kakve barijere na putu naše saradnje, da činimo sve za dobrobit naših ljudi – rekla je za ustaški portal.

Ona je dalje govorila o protivljenju formiranja Zajednice srpskih opština, te je zbog toga kadra da zajedno sa NATO paktom spreči ono što je ona nazvala “Vučićev scenario”.

Izgleda da su se svi neprijatelji Srbije urotili protiv rada predsednika Srbije, a ovakvim izjavama Vjosa Osmani je dokazala da privremenim vlastima u Prištini nije stalo do dijaloga sa Beogradom i pronalaženja kompromisnog rešenja, već da je njihov jedini cilj proterivanje svih Srba sa KiM i stvaranje etnički čistog albanskog Kosova.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar