Da li je na pomolu preokret u slučaju Danija Alveša?

Devojka je napomenula da je Alveš bio u slepom uglu, odmah iza ulaznih vrata u toaletu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Brazilski fudbaler Dani Alveš proživljava svoje najteže dane u životu, jer je trenutno nalazi u zatvoru gde je dospeo zbog optužbe za silovanje!

Njega je jedna devojka optužila da ju je krajem decembra silovao u jednom noćnom klubu u Barseloni, odnosno da se sve dogodilo u toaletu.

Alveš se brzo našao iza rešetaka, sve navodi na to da je možda kriv, supruga je “zašretila” da se razvodi, bivši klub Pumas ga tuži i traži 4.5 miliona evra… Dani pakla za desnog beka koji je nedavno bio i na Mundijalu.

Međutim, mediji navode da se možda pojavio dokaz koji bi Alveša mogao da oslobodi. Prema sajtu “La Vanguardia”, Alveša bi mogao da spasi par belih patika, odnonso odraz u ogledalu.

Naime, žrtva je ranije prijavila da je fudbaler nekoliko puta insistirao da ona uđe u toalet zajedno s njim, dok odbrana tvrdi da su se pojavili snimci kamere na kojima se vidi kako mlada žena ulazi u toalet dva minuta posle Danija.

Devojka je napomenula da je Alveš bio u slepom uglu, odmah iza ulaznih vrata u toaletu, te se stoga nije mogao videti na snimku, ali se pojavio odraz u ogledalu na kom se navodno vide njegove patike – što znači da je on ranije ušao.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar