Pratio ga TRI MESECA, menjao automobile: Ubica vlasnika menjačnice se vratio i OVERIO Joleta

Osumnjičeni je ranije dovođen u vezu sa sitnim pljačkama i razbojništvima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Jovan Janićijević (47), koji je ubijen i opljačkan u novosadskom naselju Veternik, ubijen je da bi Bojan Jovičić, koji se sumnjiči za ovo delo, mogao da vrati svoje kockarske dugove.

– On je vlasnik lanca restorana brze hrane, ima ih 3-4 u gradu i poznat je. Blisko je sarađivao sa Janićijevićem, a on mu je verovao slepo. Međutim, upleo se u kockarske dugove i pozajmljivao pare na kamatu od ko zna kojih ljudi – kaže izvor i dodaje:

– Namamio je Joleta da mu razmeni novac, a onda mu je isti oteo da bi vratio svoje dugove i ubio ga.

Kako se saznaje, policija je došla do saznanja da je Janićijević praćen tri meseca, kao i da je ubisto tako bilo planirano.

– Sumnja se da je Jovičiće ovo ubistvo planirao, kretao se po restoranima gde je bio i Janićijević, a koristio je i tri vozila koje je iznajmljivao i menjao ih. U tom periodu vozio je rent-a-kar – kaže sagovornik.

Takođe, osumnjičeni je, prema njegovim rečima, ranije dovođen u vezu sa sitnim pljačkama i razbojništvima.

Vratio se da ga “overi”

Janićijević je, da podsetimo, ubijen 24. janura u Veterniku, a Jovičić. se sumnjiči da mu je stavio nož pod grlo i tražio da mu da novac koji je žrtva ponelo da bi mu razmeni, a kad je on to odbio pretukao ga je i izbo 20 puta.

Telo je prevukao sa vozačevog na suvozačevo mesto, a onda izbacio iz automobila.

– Janićijević se opirao, pa je ubistvo trajalo par minuta, što se vidi i na kamerama. Takođe, vidi se i da se nakon svega ubica se vratio i overio žrtvu sa dva uboda u pluća i srce – kaže izvor.

Uzeo novac

Janićijević je na sastanak sa ubicom poneo dve torbice sa novcem, od kojih je jednu ubica uzeo i pobegao.

– U jednoj su bile novčanice u dinarskoj protiv vrednosti, koju je Jole držao kod sebe i koju mu je ubica oteo. Međutim, u drugoj je bilo duplo više novca u evrima, ali napadač to nije video jer je bila na zadnjem sedištu auta i nju je policija pronašla prilikom uviđaja – kaže izvor.

BONUS VIDEO:Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar