Kao da je u zemlju propao! Aleksandra iz Belanovca nema već DEVET DANA, porodica: “Na svašta sumnjamo”

Aleksandar je u ponedeljak 23. januara ujutru oko 4.30h izašao iz kuće i otad mu se izgubio svaki trag

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Već devet dana porodica intenzivno traga za Aleksandrom Stevanovićem (33) iz Belanovca, blizu Leskovca.

Aleksandar je u ponedeljak 23. januara ujutru oko 4.30h izašao iz kuće i otad mu se izgubio svaki trag.

Porodica je vrlo uznemirena nakon njegovog nestanka i neprestano ga traži sa meštanima sela Belanovce, prijateljima i rođacima, a kako dani prolaze, čini se da je sve manje nade da će ga pronaći.

Aleksandar je na sebi, tog dana kada je nestao, imao crnu jaknu sa belim prugama, sivu trenerku i “Adidas” patike, kao i sat, i zavojem umotanu levu ruku, jer se nedelju dana ranije povredio.

Porodica je pregledala dosta kamera sa lokala na tom putu gde postoji mogućnost da je prošao, ali ništa nisu otkrili što bi ih odvelo do Aleksandra.

Neutešna supruga i majka, Ana Stevanović, u bezizlazu, traga za Aleksandrom neumorno, i uputila je apel svim dobrim ljudima, da se jave ako su ga videli, ili da jave policiji.

– Ne liči nam ovo na njega uopšte. Na svašta sumnjamo, na svašta. Bojimo se da mu se nešto desilo, da mu je pozlilo. Prvog i drugog dana je postojala neka nada, sad sve manje. Njemu nikad ne bi palo na pamet da ode od kuće. On je bio vezan za svoju porodicu, a kada je imao problem, uvek je meni prvo rekao, ja sam sve znala – kaže Ana za Objektiv i dodaje:

– Maša je počela da plače i da ga traži, bila je vezana za njega, stalno ponavlja: “Tata nije tu, ovo je meni moj tata kupio, kad će tata da dođe”. A Mihajlo počinje da se povlači i plače stalno. Morala sam malo da ga sklonim od svega, pa je on kod rođake, jer ga ovde sve podseća na oca i teško mu je.

Kako Ana kaže,  potraga za njenim suprugom nastavlja se svakog jutra, pretražene su sve vikendice i ka Leskovcu i ka Bojniku, ali Aleksandar kao da je u zemlju propao.

Nestanak je prijavljen leskovačkoj policiji koja je potvrdila da za Stevanovićem intezivno traga.

Ako ga neko vidi ili zna nešto o mladiću, neka javi policiji na telefon 016/192 ili supruzi na broj 065 99 52 500.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar