IZMENE u saobraćaju: Trolejbuske linije će MENJATI trasu zbog sanacije kvara u Vojislava Ilića

Operativno će od Slavije do Medakovica 3 saobraćati autobusi sa oznakom 29A, a od Slavije do Kruševačke autobusi sa oznakom 22A

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/dusan milenkovic

Režim rada trolejbuskih linija 19, 22 i 29 od danas je operativno izmenjen zbog radova JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” (BVK) usled sanacije kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Vojislava Ilića, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi, preusmeravanjem vozila sa drugih linija, uspostavljene su autobuske linije 22A i 29A, od Slavije do perifernih terminusa.

Motorni saobraćaj je u funkciji u zoni radova, dok trolejbusi ne mogu da prolaze. Kvar je saniran, ali kolovoz nije vraćen u prvobitno stanje, već je rov samo popunjen zemljom i obezbeđen saobraćajnom signalizacijom.

Prema informaciji iz BVK, radovi će se nastaviti sutra ujutru, saopštio je Beoinfo. Zbog navedenog, sutra ujutru, trolejbusi sa linije 29 će saobraćati do Crvenog krsta, a linije 19 i 22 biće ukinute do završetka sanacije kolovoza u Ulici Vojislava Ilića.

Operativno će od Slavije do Medakovica 3 saobraćati autobusi sa oznakom 29A, a od Slavije do Kruševačke autobusi sa oznakom 22A.

BONUS VIDEO:Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar