Zavirila u javnu kuću u koju ide njen muž, pa uradilo nešto NEPOJMLJIVO: Ovo je sada hit u bordelima

Kaže da je bila radoznala i htela da se sama uveri o čemu se tu radi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, ilustracija

Jedna Tajlanđanka, koja je sumnjala da je muž vara, otišla je do javne kuće u kojoj je bio, da bi se na kraju se zaposlila tamo. Neimenovana žena je, kako prenosi portal Times Now India, proverika muževljev novčanik i tamo pronašla priznanicu iz bordela.

– Bila sam radoznala da saznam više detalja o tome kuda je išao, pa sam nazvala broj na kartici i pitala. Rečeno mi je: “Ako dođete i sami pogledate, razumećete”. Bila sam uplašena, ali više od toga zabrinuta da bi mogao da donese kući polno prenosivu bolest, pa sam otišla da se sama uverim – ispričala je ona za lokalni list Bangkok Džek.

Onda je opisala kako je ušla u sobu koja je ličila na kancelariju u okviru jedne prodavnice i pitala menadžera šta se tamo dešava.

– Na osnovu onoga što mi je rekao, nije izgledalo da se radi o pravom s*ksu, tako da sam se osećala mirnije – dodala je ona, da bi tek kasnije pojasnila na šta misli.

Zatim je usledilo nešto potpuno bizarno i iznenađujuće. Menadžer joj je ponudio posao u javnoj kući i ona je to prihvatila.

– Iako to svakako nije bila moja prvobitna namera, ispostavilo se da sam iz radoznalosti, ili interesovanja, pristala – rekla je supruga.

Onda se prisetila kako joj je bilo sa prvom mušterom.

– Bilo je mnogo senzualnije od s*ksa koji imamo kod kuće, zaista sam bila uzbuđena. Kao što mi je šef rekao, morala sam da radim samo ‘sumatu’, što ne uključuje potpuni s*ks, već skoro sve ostalo – rekla je.

Sumata je oblik predigre, koji je popularan u japanskim, a sudeći po ovome, i tajlandskim bordelima.

– Svidelo mi se i od tada tajno radim tamo. Ali malo se brinem da ću jednog dana slučajno naleteti na svog muža tamo – rekla je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Times now news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar