Ovako izgleda MAJKA sestara Aradinović: Ona je razdvajala Editu i Indi dok su se tukle (FOTO)

Florija se suočila sa opakom bolešću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/KONTRA SHOW/RTV Pink Official, Ilustracija/Objektiv

U javnost je juče isplivao skandalozan snimak tuče sestara Edite i Indire Aradinović Indi ispred zgrade tuku, a dok su se čupale za kosu i valjale po ulici, majka i jedan muškarac nepoznat javnosti su ih razdvajali.

O svojoj majci Edita je uvek pričala sa posebnim poštovanjem ističući da joj je ona velika podrška u životu, a retko ko zna kako ona izgleda.

Florija Aradinović, majka poznatih pevačica je mladolikog izgleda, voli da se neguje, ima dugu crnu kosu, a Edita i Indi su po svemu sudeći lepotu nasledile od nje.

Inače, Florija se suočila sa opakom bolešću, ali nikada nije dozvolila da njene ćerke pate zbog toga, što su sestre Aradinović svojevremeno i ispričale medijima.

Foto: instagram

– Saznala je da ima rak baš u trenutku kad sam krenula u priču s “Ministarkama”. To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim – objasnila je Edita ranije u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar