Podmetnula svekrvi test za TRUDNOĆU, a onda joj se život pretvorio u pakao: Ovako nešto nije predvidela

Iznervirana žena je odlučila da je uhvati u zamku, ali joj se to obilo o glavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Catchlight Visual Services / Alamy / Profimedia

Dugotrajni boravak gostiju u vašem domu može biti neugodan, posebno ako imate osećaj da oni zadiru u vašu intimu. Ovo postaje još gore kada je u pitanju bliska porodica kao što je tazbina, jer tenzije tada mogu još brže da porastu.

Upravo to se desilo pritisak jednoj ženi koja je pokušala da ugosti svoju svekrvu, ali joj je “pukao film” nakon što je navodno primetila da joj pretura po stvarima. Ona je u anonimnoj ispovesti na Reditu opisala kako joj je zbog toga postavila zamku da bi je uhvatila na delu, ali je to baš pošlo naopako, zbog čega su sada svi ljuti na nju, a posebno njen muž.

Iznervirana žena je odlučila da podmetne lažni pozitivan test na trudnoću u svoju spavaću sobu i vidi šta će svekrva da uradi po tom pitanju.

– Moja svekrva se uselila kod nas pre mesec dana. Počela sam da primećujem da mi neko dira stvari u spavaćoj sobi. Nameštaj je preuređen, predmeti ispomereni i tako dalje. Shvatila sam da je to uradila njegova mama koja je ušla i njuškala po mojim ličnim stvarima. Rekla sam svom mužu, a on je odgovorio da njegova mama nikadato ne bi uradila – počela je ispovest žena, prenosi Miror.

Kaže da je test bacila u kantu za smeće, ali da nije znala da će se šala na račun svekrve pretvoriti u noćnu moru, čim se lažna informacija munjevito proširila među njenim prijateljima i rodbinom.

– Bukvalno sledećeg dana, nakon što sam stigla na posao, dobila sam tone poziva i poruka od tazbine u kojima mi čestitaju na trudnoći. Moj muž je došao na moje radno mesto i bio je sav zabrinut zbog toga, pitajući od kada sam trudna i zašto mu nisam rekla. Pitala sam kako je saznao i rekao je da je njegova mama našla pozitivan test u kanti za smeće u spavaćoj sobi – nastavlja ona.

Njen muž je bio ljut što je lagala o trudnoći i zamolio je da uradi pravi test za svaki slučaj. Međutim, on nije bio jedini koji se naljutio, jer je cela njegova porodica počela da napada ženu zbog toga što je uradila.

– Bio je ljut i pitao me je kako sam mogla da lažem o takvoj stvari i da slomim srce njegovoj mami iako dobro znam da ona čezne za unucima. Dobila sam dosta prebacivanja od njega, a njegova mama i porodica me sada nazivaju lažovom i manipulatorom – objasnila je ona.

Međutim, mnogi su podržali ženu u komentarima, rekavši da je svekrva postupila nerazumno.

– Ona nikako nema pravo da objavi trudnoću druge osobe – napisala je jedna osoba.

– Ona sada pored problema sa svekrvom ima i probleme sa mužem – smatra neko drugi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar