Samo čuješ reditelja “hajde, uhvati ga”: Ivana Dudić progovorila o intimnim scenama sa OVIM KOLEGOM

Dok je snimala seriju "Crveni mesec", sa kolegom sa klase Milošem Đurovićem nije razgovarala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/fanklub.ivana.mile

Glumicu Ivanu Dudić, domaća publika ima prilike da gleda u seriji “Od jutra do sutra”, gde tumači glavnu junakinju Srnu Todorović.

Ivana je ranije govorila da eksplicitne scene teško padaju. Dok je snimala seriju “Crveni mesec”, sa kolegom sa klase Milošem Đurovićem nije razgovarala, a morala je da snima takve kadrove.

-Imali smo takav lav-hejt rilejšnšip privatno, gde se 5 minuta volimo pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu eksplicitnu scenu i punu strasti, na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali – rekla je ranije glumica, i dodala:

-Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja ‘hajde uhvati ga’, ‘ajde, povuci je’ i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strasno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar