Dnevni horoskop za 25. januar: Device, moguća je glavobolja, Rakovi, spremni ste za nova poznanstva

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Moguće je da vas danas očekuje dodatno angažovanje na polju koje nema direktne veze sa osnovnim profesionalnim delatnostima, što bi moglo da od vas zahteva dodatnu reorganizaciju.

Moguće je da vas sačeka dosta pitanja i zahteva sa druge strane za suočavanje sa postojećim stanjem, bez odlaganja. Sasvim zadovoljavajuće zdravlje.

BIK

Visok nivo radne energije pratiće Bikove i ovog četvrtka, pa slobodno možemo reći da vas ne očekuju nikakve nepremostive prepreke na profesionalnom putu.Dobar deo pozitivne energije valjalo bi iskoristiti i na neka lepa ljubavna dešavanja, na obostrano zadovoljstvo.

Prijala bi vam fizička aktivnost.

BLIZANCI

Povećan obim obaveza očekuje Blizance i ovog četvrtka gde vam više faktora tehničke prirode može usporiti realizaciju započetog. Budite strpljivi i ne nervirajte se, uostalom vi itekako umete da se nosite sa izazovima te vrste. Privlače vas neobične, zahtevne osobe, pokreću vas i teraju da se borite i osvojite ih. Hrabro napred.

Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

RAK

Dosta posla je pred većinom Rakova i danas, ali se očekuje da svoje prioritetne zadatke odradite profesionalno i odgovorno. Spremni ste i raspoloženi za nova poznanstva i druženja. Organizujte se sa nekim od prijatelja i krenite u provod. Osetljivost grla.

LAV

Veoma je važno da se maksimalno dobro organizujete i na ekonomičan način trošite energetske resurse, kako biste se mogli na vreme izboriti i adekvatno prilagoditi nametnutim izazovima. Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu uz moguće prijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje bez značajnijih upozorenja.

DEVICA

Sasvim solidan dan je pred Devicama da bez problema završe sa započetim aktivnostima kojih će biti u nešto manjem obimu.

Relativno miran tempo bez većih oscilacija očekuje vas danas na ljubavnom planu. Moguća glavobolja.

VAGA

Moguće je potpisivanje nekog značajnog ugovora ili početak novog poslovnog projekta.

Odličan dan pred vama je i u sferi ljubavi, samo pod uslovom da ništa ne forsirate, veće da se opustite i uživate. Dovoljno se naspavajte.

ŠKORPIJA

Nastavlja se period pojačanog angažovanja Škorpija na svim poslovnim frontovima. I svuda možete da očekujete poneku manju ili veću prepreku. Slobodne Škorpije mogu očekivati prijatno iznenađenje od strane osobe koja je dugo prisutna u neposrednoj blizini, pa eto prilike da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

STRELAC

Nove ideje u vezi potpuno novih tehničkih detalja važnih za ostvarenje poslovnih ciljeva pokušajte realizovati, samo nemojte dozvoliti velikoj nervozi da sve napore obezvredi.

Potencijalno ljubavno iskušanje očekuje vas danas u poslovnom okruženju. Moguće je da će neki  od vas ući u tajnu vezu. Zdravlje vrlo dobro.

JARAC

Samo napred, radite u kontinuitetu, budite dosledni sebi i svojim principima i nema razloga za brigu kada je posao u pitanju.

Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu, moguće je iznenadno poznanstvo, koje bi u narednom periodu  moglo prerasti u vrlo jaku i stabilnu priču. Dovoljno se naspavajte.

VODOLIJA

Ukoliko uspete sebe da ubedite da nije smak sveta ako odstupite za neki procenat od primarnih ideja, bićete u boljoj poziciji da amortizujete eventualne sukobe stavova sa neistomišljenicima i onima koji vas pritiskaju i podsećaju na raznorazne sitnice.

Nije loš da da se posvetite uživanju u nekoj od zajedničkih aktivnosti sa dragom osobom, prijalo bi vam opuštanje. Osetljivost donjeg dela leđa.

RIBE

Procenite šta je mudrije – insistiranje na odbrani svojih principa, ili uložiti još malo energije u potrazi za kompromisom, a sve zbog krajnjeg cilja.

Ukoliko vam to poslovne obaveze dozvole, mogli biste fine trenutke provesti u dobrom raspoloženju sa dragom osobom. Može i neki izlazak. Zdravlje sasvim solidno.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar