Dnevni horoskop za 20. januar: Bikovi, zdravlje vrlo dobro, Škorpije, miran dan na polju ljubavi

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Kraj radne sedmice većina Ovnova trebalo bi da dočeka u dobrom raspoloženju zbog izvršenih profesionalnih zadataka, ali fizički iscrpljeni.

Ljubav: Osećaj velikog psihofizičkog zamora odražava se i na sferu ljubavi, samo što na ovom polju tipični predstavnici ovog znaka mogu dobiti energetsku injekciju od voljene osobe.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska.

BIK

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Bikovima donosi dobre uslove za rekapitulaciju urađenog, ali i podsetnik da preispitaju profesionalne odnose sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Danas nema osnova za neki spektakl ali brojni predstavnici ovog  znaka moći će da se pozabave tajnim, prikrivenim osećanjima koje ih muče.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BLIZANCI

Posao: Velikom užurbanošću i pojačanim tempom tipični predstavnici Blizanaca pokušaće danas da urade više nego prethodnih dana, potrudite se da u brzini ne napravite krupan previd.

Ljubav: Vrlo dobar dan da uživate u pažnji drage osobe, ali ako joj posvetite neophodno vreme, u suprotnom možete očekivati primedbe i znake ljutnje.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih upozorenja.

RAK

Posao: Većina Rakova bi trebalo da bude ponosna na sebe i zadovoljna ostvarenim profesionalnim rezultatima.

Ljubav: Ovo nije najpovoljniji dan da potežete pitanja starih, nedovoljno razjašnjenih tema bitnih za vaš emotivni život, samo lagane priče.

Zdravlje: Vrlo dobro.

LAV

Posao: Nema nagoveštaja većih problema i zastoja u nameri da realizujete postavljene profesionalne ciljeve za danas. Ipak proverite da niste preterali sa ambicijama.

Ljubav: Više intrigantnih situacija možete očekivati danas na ljubavnom planu, to su povoljne okolnosti za sve Lavove koji su željni akcija i novih mogućnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

DEVICA

Posao: Device će imati danas dobru priliku da mirno i u okvirima svojih očekivanja privedu kraju sedmicu, u kojoj su uglavnom bili na visini zadataka.

Ljubav: Pritajene nade i najlepša očekivanja u vezi drage osobe, danas bi mogli da isplivaju na svetlost dana, aktivno se uključite i dajte svoj doprinos da se to zaista i dogodi.

Zdravlje: Osim psihofizičkog umora, nema većih upozorenja u sferi zdravlja.

VAGA

Posao: Kraj radne sedmice Vage dočekuju veoma angažovane na profesionalnom planu, potrudite se da ublažite nervozu i pojačajte pažnju za uspešan završetak dana.

Ljubav: Dan možda nije najpovoljniji za kapitalne događaje u sferi ljubavi, ali itekako jeste dobar da vi pokrenete ili prihvatite inicijativu za novu priču sa druge strane.

Zdravlje: Respiratorni sistem može vama zadavati manje probleme.

ŠKORPIJA

Posao: Obaveza biće koliko hoćete, nema razloga za veliku brigu, ali ipak nemojte zatrpati sebe profesionalnim zadacima, ostavite nešto za naredne dane.

Ljubav: Relativno miran i dan bez najave bitnijih dešavanja, trebalo bi da odgovara Škorpijama koje su zadovoljne aktuelnom situacijom u sferi partnerskih odnosa.

Zdravlje: Obratite pažnju na kardiovaskularne tegobe.

STRELAC

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Strelca već je odradila najvažnije profesionalne obaveze, tako da ovaj dan može iskoristiti za planiranje odmora za predstojeći vikend.

Ljubav: Uz planiranje odmora brojni predstavnici ovog znaka posvetiće danas dosta pažnje dragoj osobi, ili potencijalno novoj simpatiji koja se pojavila na ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

JARAC

Posao: Po običaju i danas je realno očekivati da budete vredni i marljivi na profesionalnom polju, ali možda će vam trebati malo više napora da završite prihvaćene radne obaveze.

Ljubav: Danas nije za očekivati neko posebno angažovanje u sferi ljubavi, ali sa druge strane možete se naći na meti kritika voljene osobe.

Zdravlje: Osim fizičkog umora nema drugih upozorenja.

VODOLIJA

Posao: Pred vama je dan sa povoljnom astrološkom klimom da se prvenstveno pozabavite sređivanjem razne papirologije, i zaostalih neizvršenih formalnih obaveza.

Ljubav: Hrabro napred i odlučite se za najbolji stil kojim idete u susret novim iskušenjima koja danas vrebaju u vašem neposrednom okruženju.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

RIBE

Posao: Dosta profesionalnih obaveza čeka osobe rođene u znaku Riba i poslednjeg radnog dana u sedmici, ne sekirajte se previše ukoliko nešto ostane i za naredne dane.

Ljubav: Prosečan dan bez nagoveštaja promena u sferi ljubavi. Tipične Ribe mogle bi da se eventualno pozabave svojim manje ili više nejasnim razmišljanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, astroputnik.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar