Iz Partizana poručuju: Nemamo para za bacanje, stranac mora da pravi veliku razliku!

Dejan Rusmir priča o planovima crno-belih na transfer pijaci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Zimska pauza, zbog Mundijala u Kataru duža je nego sve prethodne ,i idealna je prilika superligašima da pojačaju svoje redove i pripreme se za drugi deo prvenstvene trke u Superligi Srbije. U vezu sa dolaskom u Partizan, dovođena su razna imena, pa je tom prilikom za Mocart sport govorio skaut Partizana Dejan Rusmir.

Rusmir je prvo prokomentarisao transfer rok koji je odrađen letos:

– Letos smo napravili rekonstrukciju tima, dvocifren broj igrača je otišao, dok je dovedeno osam novih. Fudbalerima koji su otišli uglavnom je isticao ugovor. Sa nekima smo imali želju da produžimo saradnju, ali nismo uspeli da se dogovorimo ili oni nisu želeli da ostanu, kako god, došlo je do promena i dobili smo svežu krv. Popunjen je roster i na svakoj poziciji imamo po dva igrača plus našu decu iz omladinske škole tako da je planski letos odrađen značajan deo posla.

Dotakao se i teme angožovanja inostranih fudbalera, kao i planovima za ovu zimu:

– Kada je u pitanju januarski prelazni rok niko nije otišao osim Nikole Terzića koji je planski pušten na pozajmicu u Tursku jer nema dovoljnu minutažu i sam je izrazio želju da se nametne, da igra više. Iz tog ugla nije bilo situacija koje bi nas poremetile, ali u slučaju da neko od igrača ode apsolutno imamo spremne zamene i znamo kako bismo reagovali. Takođe, ono što je Petrić više puta potencirao, dovešćemo stranca ukoliko se dogodi da je baš kvalitetan i da pravi razliku. Ne želimo da dovodimo igrače slične onima koje imamo. Fudbaler koji dođe mora da pravi značajnu razliku i da bude bolji od igrača koje imamo- govorio je Rusmir za Mocart sport.

Ostaje nam da vidimo da li će crno-beli ići na megdan moldavskom Šerifu sa nekim novim akvizicijama, ili su ipak ovo momci koji će se boriti za koeficijent srpskih kluba na UEFA rang listi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Mozzartsport

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar