Mitrović “opijen” svim rekordima koje je oborio u Fulamu: To je za mene kao droga!

Malo je falilo da Mitrović napusti Fulam na kraju prošle sezone, jer je bio nezadovoljan i loše tretiran, na šta se takođe osvrnuo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/ AP Photo/Andre Penner

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović govorio je za portal Athletic. “Snažni srpski napadač”, kako ga Athletic opisuje, bio je gost te redakcije, a priču je počeo o srušenim rekordima Fulama za koje je upravo on zaslužan.

– To je za mene kao droga. Što više to radiš, više ga želiš. Ja obožavam da postižem golove, volim osećaj kada se sve to stvara, ta strast da nastaviš da pogađaš, to je osećaj koji samo strelci znaju – rekao je Mitrović.

On se proslavio na najbolji način, golovima je razbio krizu i osetio koliko život može biti lep. Pokazao je u Premijer ligi koliko je kvalitetan napadač, istakao se u timu Srbije na Svetskom prvenstvu uprkos lošem rezultatu i ispadanju u grupama.

– Fulam je siromašni rođak u familiji, pa je pobeda nad Čelsijem sve na svetu. Članak je bolje, za to je potreban odmor. Trudim se da budem pozitivan, jer nisam mnogo trenirao proteklih meseci i trudim se da idem dan po dan, utakmicu po utakmicu – kaže Mitrović.

Malo je falilo da Mitrović napusti Fulam na kraju prošle sezone, jer je bio nezadovoljan i loše tretiran, pa je bio blizu njegov transfer u Dinamo Moskvu.

– Nije mi bilo lako u to vreme, nisam mnogo igrao i trener mi nije verovao, pa sam želeo da probam nešto drugo. Osećao sam se fizički dobro i trebalo mi je da budem na terenu, želeo sam novi izazov. Tada sam razgovarao sa Tonijem Kanom (sin Fulamovog vlasnika) koji mi je pokazao mnogo ljubavi i poštovanja. Mi smo i inače bliski i razgovor je trajao oko 45 minuta. On je više od vlasnika, on je moj prijatelj i jedan od najboljih ljudi koje sam upoznao u svetu fudbala. Uvek je tu za nas i uvek je verovao u mene – kaže srpski as.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar