Poznati prorok opet prestravio svet: Tvrdi da je ANTIHRIST već tu, spominje DVE SILE i kraj vremena

Atos Salome predviđa da će ova godina označiti "početak kraja" , kao i da bi Rusija i Kina mogli da uzdrmaju dolar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto:Shutterstock

Samoproglašeni prorok poznat kao ‘Živi Nostradamus’ tvrdi da će 2023. godine doći do povratka Antihrista.

Brazilac Atos Salome kaže da je imao viziju da će ovu godinu obeležiti „početak kraja“ zbog dolaska “neprijatelja Mesije” za koga tvrdi da nije samo jedna osoba, kao što kaže Biblij.

Atos, koji je proricao budućnost više od 20 godina, navodi da je predvideo koronavirus, smrt kraljice Elizabete II, ruski napad na Ukrajinu, pa čak i preuzimanje Tvitera od strane Elona Maska.

U svojoj zabrinjavajućoj listi proročanstava koja bi trebalo da se obistine tokom 2023. godine, 35-godišnjak predviđa snažan udarac na kriptovalute i “zombi virus” koji će se pojaviti na Antarktiku.

Među njegovim proročanstvima za sledeću godinu je i mogući povratak jednog od najpoznatijih likova u hrišćanstvu, Antihrista, koji je simbol kraja vremena.

– Suprotno od onoga što svi misle, antihrist ne dolazi iz Evrope i trebalo bi da se manifestuje u potpunosti između 2023. i 2026. godine, prema studijama kabale. Iako svete knjige njega smatraju jednim bićem, to ne znači da će se on materijalizovati u jednoj ličnosti. U stvarnosti, antihrist je već spreman i povlači poteze – rekao je prorok za tabloid Dejli star.

Vidovnjak objašnjava da ovo nije predviđanje, već konkretizacija svetske stvarnosti, vezane za novu valutu.

– Ko zna, možda će se pojaviti između Rusije i Kine? Ali uništenje dolara neće biti lako – dodaje on.

Atos je onda rekao da on lično ne bi ulagao u kripto valute jer bilo kakav problem na softveru može da prouzrokuje gubitke za hiljade investitora.

– Da li će one nastaviti da postoje ili ne, pitanje je sreće i odnosa moći. Ali svetska vlada će učiniti sve da bude ugrabi vlasništvo nad njima – rekao je Atos.

Inače, Brazilac se takođe hvali kako je pogodio u predviđanju da bi čovečanstvo više trebalo da brinu ljudski klonovi nego invazija vanzemaljaca. U prilog tome citirao je članak Ekonomik tajmsa o prvoj ustanovi za veštačke materice na svetu “EctoLife” jemenskog naučnika Hanšema Al-Gailija i koja bi mogla da “uzgoji” oko 30.000 beba godišnje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar