Vlasnik restorana NAPASTVOVAO radnicu, pa dobio žestoke batine: Tajno je SNIMALA šta joj radi (VIDEO)

Za „fejslifting” manijaka posebno se pobrinuo očuh devojke, kojeg je policija uhapsila zbog nanošenja teških telesnih povreda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/CARTAGENA CALIENTE

Karlos Eskivel, vlasnik popularnog restorana u istorijskom centru Kartahene u Kolumbiji, pošteno je pretučen od gnevnih građana nakon što su na društvenim mrežama videli snimak njegovog s*ksualnog zlostavljanja jedne od svojih zaposlenih.

Umorna od njegovih napada, neimenovana devojka ga je nedavno tajno snimila kako je poziva na s*ksualne odnose i hvata se za intimna mesta, a video je podelila sa rođacima i nekim prijateljima koji su zajedno sa ostalim osvetnicima priredili sastanak nasilniku.

Za „fejslifting” vlasnika restorana posebno se pobrinuo očuh devojke, kojeg je policija uhapsila zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Portal El Kolombiano prenosi da bi Eskivel svakako gore prošao da policija nije odmah požurila na mesto incidenta, pa dodaje informaciju da je isti nesrećnik i ranije maltretirao svoje zaposlene.

U nastavku piše da će Eskvivel u svakom slučaju morati da odgovara nadležnima za s*ksualno zlostavljanje devojke koja je snimila video, koji nikako nije prikladan za osobe mlađe od 18 godina.

Sadrži grafičke prikaze s*ksualnog zlostavljanja i posledica premlaćivanja vlasnika restorana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar