Sutra počinje PRIJAVA za 100.000 vaučera: Evo ko i kako treba da se prijavi za 5.000 dinara

Neophodno je popuniti obrazac sa internet stranice Ministarstva turizma,

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Prijava za 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji u iznosu od 5.000 dinara počinje sutra, a zainteresovani će se kao i ranijih godina prijavu obavljati na šalterima “Pošte Srbije”, saopšteno je iz Ministarstva turizma.

Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 70.000 dinara mesečno, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti, a prvi put i stariji od 65 godina koji nemaju penziju.

Neophodno je popuniti obrazac sa internet stranice Ministarstva turizma, koji se potom lično predaje na šalterima “Pošte”. Uz prijavu se na uvid dostavljaju i potvrda o rezervaciji kod ugostiteja, lična karta ili pasoš, dok penzioneri dostavljaju foto-kopiju rešenja o ostvarenom pravu na penziju ili original penzioni ček.

Zaposleni stavljaju na uvid i original potvrdu o zaposlenju i ostvarenoj zaradi u mesecu koji prethodi onome u kome se podnosi prijava.

Studenti prilažu original potvrdu visokoškolske ustanove o statusu studenta prvog, drugog ili trećeg stepena za tekuću školsku godinu.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar