TRI stvari su sumnjive: Ovo otkriva sve o JEZIVOJ smrti Ivane koja je nađena u stanu na Zvezdari

Ispred zgrade nalazio se veliki broj policajaca i uviđaj je još uvek u toku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojic, Shutterstock, Shutterstock, Ilustracija

Ivana K. (26) zatečena je danas oko podne u stanu u beogradskom naselju Zvezdara bez znakova života, a kako se saznaje, istraga ide u nekoliko pravaca, dok će se obdukcijom otkriti sve o njenoj smrti, odnosno, tačan uzrok.

– U ovom slučaju tri stvari su sumnjive. Vrata od stana u kojem je nađena mrtva su bila zaključana, tako da u slučaju da je nasilna smrt, pretpostavlja se da je to neko ko je dobro poznavao, jer je ili imao ključ ili je izašao kroz neki prozor… Podlivi na vratu su svakako sumnjivi, kako i činjenica da su joj bile otkopčane pantalone i košulja. Trenutno se ispituju njena familija, prijatelji i svi koji bi mogli imati veze sa njom – rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, nesrećnu devojku pronašao je danas oko 11 i 40 brat N.U. (37) koji, kako se saznaje nezvanično, živi u Pančevu, pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon, te se pretpostavlja da je toliko dana i mrtva.

N.U. je sa bratom Đ.U (32) došao u stan koji se nalazio u prizemlju zgrade u Ulici Dušana Popovića broj 7, a nakon nasilnog ulaska zatekli su sestru na krevetu bez znakova života sa podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama.

Nesrećna devojka imala je i podlive na vratu.

Ispred zgrade nalazio se veliki broj policajaca i uviđaj je još uvek u toku.

Kako se nezvanično saznaje, porodica nesrećne devojke je iz Subotice, dok najstariji brat živi u Pančevu. Ona je u Beograd došla na studije.

Prema rečima komšiluka, nije bila problematična, niti su čuli bilo kakvu buku iz stana u kojem je živela.

BONUS VIDEO:Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar