Nikad više superheroja: U sledeće dve godine 15 ostvarenja o Marvelovim junacima (VIDEO)

Prvi film na repertoaru je "Crna udovica"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Marvel studio je objavio nove datume prikazivanja svojih fimova. Prema njihovom rasporedu u naredne dve godine ćemo gledati čak 15 filmova i serija sa Marvelovim herojima.

“Crna udovica” nam stiže 6. novembra ove godine, ako ne dođe do dodatne promene datuma zbog pandemije. Radnja je smeštena u period između filmova “Kapetan Amerika: Građanski rat” i “Osvetnici: Rat beskraja”. Napokon ćemo videti kako je Nataša Romanov postala Crna udovica, i šta je radila dok je bila u bekstvu. Glavne uloge tumače Skarlet Johanson, Florenc Pju, Dejvid Harbor i Rejčej Vajs.

“The Eternals” je film koji je trebalo da počne sa prikazivanjem u novembru, ali je sada premijera zakazana za 12. februar sledeće godine. Film govori o moćnim bićima pod nazivom “Eternals”, koji već hiljadama godina žive na Zemlji, skriveni. Glavne uloge tumače Džema Čen, Ričard Meden, Kit Harington, Selma Hajek i Anđelina Džoli.

Film “Šeng Či i legenda o sedam prstena” će nam predstaviti najnovijeg Marvelovog heroja koga igra Simu Liu, ostale likove će glumiti Tomi Leung i Akvafina. Film će izaći 7. maja. 2021. godine.

Velika je novost da će treći deo Spajdermena, čiji naslov još uvek ne znamo, izaći 5. novembra 2021. godine.

Film “Tor: Ljubav i gromovi”, u kojem će Natali Portmen postati Tor, će izaći 11. februara 2021 godine. Film će biti zasnovan na stripu “Mighty Thor” u kome Džejn Foster (lik koji je Portmenova već igrala) preuzima titulu Tora, ali u isto vreme se bori sa kancerom. Ovaj nastavak Tora će takođe režirati Taika Vaititi. Glavne uloge će igrati: Kris Hemsvort, Natali Portmen, Tesa Tomson i Kristijan Bejl.

Marta 25.  2022. će izaći film “Doktor Strejndž i Multiverzum ludila”. Režiraće ga Sem Rejmi. Još uvek ne znamo detalje o filmu, ali pored Benedikta Kamberbeča glavnu ulogu će igrati Elizabet Olsen, kao Skarletna Veštica.

“Crni Partner 2” će izaći 6. maja 2022. godine, sa istim režiserom i glumačkom ekipom, kao i prvi deo. 8. jula iste godine nas čeka “Kapetan Marvel 2”.

Takođe, u planu su filmovi “Čuvari galaksije vol. 3”, “Blejd”sa Mahršlom Alijem, “Antman 3” ,ali datume premijera još uvek ne znamo. Marvel planira da ovog leta izda seriju “Soko i Zimski Vojnik”, a pred kraj godine “Wandavision”. Sledeće godine bi trebalo da izađu serije “Loki” i “Hawkeye”, a najavljene su i “She Hulk”, “Miss Marvel”, “What if…?”, “Moon Knight”. Za maj je zakazana i poslednja sezona serije “Agenti Šilda”.

Otkrivamo šta nas nam stiže u novim Marvelovim serijama

Pored novih filmova smeštenih u Marvelov univerzum očekuju nas i druga ostvarenja sa Marvelovim junacima poput “Venom 2”, “Novi Mutanti”, “Spiderman into Spiderverse 2” i drugih.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez odobrenja redakcije Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar