Otkrivamo šta nas nam stiže u novim Marvelovim serijama

Uskoro ćemo gledati serije o Skarletnoj Veštici, Zimskom Vojniku, Sokou i Lokiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Produkcijska kuća “Marvel” je najavila niz novih serija koje će se baviti likovima iz svojih popularnih filmova. Serije će prikazivati na platformi “Dizni plus”, a sada se snimaju tri naslova “The Falcon and the Winter Soldier”,”WandaVision” i “Loki”. Otkrivamo najnovije detalje o ovim serijama i kao će one biti povezane sa Marvelovim Univerzumom.

Foto/Printscreen/Youtube

Premijera prve serije “The Falcon and the Winter Soldier” je zakazana za avgust ove godine, pratiće živote Sema Vilsona i Bakija Barnsa, nakon što Kapetan Amerika odluči da se penzioniše. Izvori bliski produkciji su rekli da će serija da se skoncentriše na pokušaj Sema Vilsona, poznatijeg kao “Soko”, da postane Kapetan Amerika. Međutim, naićiće na mnoge problema, pošto je društvu teško da prihvati crnca kao novog Kapetana Ameriku. Ove tvrdnje potvrđuju i slike sa snimanja, saznajemo da ipak američka vlada odlučuje da Vilson nije pogodan da bude Kapetan Amerika. Titulu dodeljuju agentu Džonu Vokeru, kao što je bio slučaj u stripovima.

Foto/Printscreen/Youtube

Znamo da se u seriji na scenu vraća i negativac Baron Zimo, koji je bio glavni negativac u filmu “Kapetan Amerika: Građanski rat”. Serija će ispitati i kako se Baki Barns nosi sa novim superherojskim statusom i kako nastavlja život posle Stiva Rodžersa.

Foto/Printscreen/Youtube

Serija koja je trebalo da se daje sredinom sledeće godine, a premijera je pomerena za kraj ove godine je “WandaVision”, za sada od “Marvela” samo imamo potvrdu da je reč o čudnovatom sitkomu koji se bavi likom Vande Maksimov, poznatije kao Skarletna Veštica, i tome kako podnosi smrt svog voljenog “Visiona”.

Foto/Printscreen/Youtube

Prema tvrdnjama izvora serija izgleda kao sitkom zato što je to svet koji je Vanda izmislila i svorila uz pomoć svoje magije, u kome je “Vision” i dalje živ, a priču sličnu ovu smo videli u stripovima. Teorija fanova je da Vanda polako gubi kontrolu nad svojim umom posle zadnjeg filma o Avendžersima i da sebe zamišlja kroz niz sitkomova iz različitih perioda, što smo mogli da vidimo u trejleru.

Foto/Printscreen/Youtube

Nakon izlaska prvih snimaka sumnja se i da će Vanda u seriji dobiti blizance, već poznate iz stripova – Vikana i Brzinu. Takođe, pošto znamo da će nastavak serije predstavljati film “Doktor Strejndž: Multiverzum ludila”, teorija je da će Vanda biti glavni negativac u ovom filmu.

Foto/Printscreen/Youtube

Serija o kojoj najmanje znamo je “Loki”, koja bi trebalo da izađe sledeće godine. Za sada je glumac Tom Hidlston potvrdio da serija prati Lokija koji je u filmu “Avendžersi: Kraj igre” uspeo da pobegne koristeći jedan od kamenja beskonačnosti. Ova verzija lika će putovati kroz vreme i biti akter mnogih istorijskih događaja. U prvim objavljenim snimcima vidimo Lokija u zatvorskom odelu, što je mnoge zbunilo. Na odelu se nalaze slova “TVA” što su verni fanovi stripova pretpostavili da znači da je uhapšen od strane “The Time Variance Authority”, koji su ustanova koja kontroliše nepravilna putovanja kroz vreme.

Za ubuduće su najavljene i druge Marvelove serije: “She Hulk”, “Moon Knight”, “Ms. Marvel”, “Hawekeye”, “What if”.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar