A što ne pomenu ZSO?! U jeku hibridnog rata protiv Srbije, Ponoš na strani PROTIVNIKA (VIDEO)

Iako je jasno na čijoj je strani nekadašnji načelnik i propali predsednički kandidat, on se ipak svakodnevno trudi da nam osveži pamćenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednika Pokreta SRCE Zdravko Ponoš  uvek će naći neku zamerku i razlog da se okrene protiv Srbije i Srba. Tako i ovaj put, u jeku hibridnog rata ustao je protiv Srbije, sopstvene zemlje, i stao na stranu protivnika!

Gostujući na tajkinskoj televiziji N1, Ponoš je upitao čemu barikade Srba na KiM:

– Ja ne znam kako će Srbima na Kosovu pomoći barikade? Porazno je da smo opet dovedeni u situaciju da dobijamo packe iz Brisela! Bacanje šok bombi neće doprineti razumevanju Zapada – kaže Ponoš i time pokazao svoj stav o celoj situaciji.

Dakle, nekadašnjem načelniku Generalštaba, koji je ostao upamćen po tome da je upropastio srpsku vosjku, a ako je sudeći po njegovm rečima, Srbi treba da puste da ih Aljbin Kurti maltretira,  pregazi i “potamani” na spavanju, da se ne brane, već da sede, čekaju i time stave svoju sudbinu u Kurtijeve ruke.

Drugi deo njegove izjave u kojoj uči druge kako bi trebalo postupiti, usudio se da pomene “packe” iz Brisela, međutim, nije umeo da pomene i Zajednicu srpskih opštine koja nije formirana ni 10 godina od potpisivanja Briselskog sporazuma.

Iako je jasno na čijoj je strani nekadašnji načelnik i propali predsednički kandidat, on se ipak svakodnevno trudi da nam osveži pamćenje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Gospodine Ponos, Zamolio bih te u ime vernog naroda da prestanes da odnemazes kada vec nemozes da pomognes. Molim te prestani.

    Odgovori

Ostavite komentar