Čola i Bajaga najavili dodatne koncerte

Pridužite se čolomaniji i bajagomaniji!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
čolomanija
promo

Kao što je očekivano, “Štark arena” je rasprodata u rekordnom roku za pet koncerata Zdravka Čolića. Ali on nije želeo da razočara svoje fanove, pa je i šesti, vanredni koncert zakazan za decembar. Ovim je Čola postao rekorder i jedina zvezda sa Balkana koja je rasprodala toliko “Arena”.

Svi oni koji nisu stigli da nabave karte za neki od četiri najavljena koncerta, koji će se održati 29. i 30. novembra, te 13, 14. i 27. decembra, moći će da uživaju uz Čoline hitove i u subotu 28. decembra.

Cene se kreću od 1.700 do 3.500 dinara, a organizatori kažu da je velika mogućnost i da će i ova, šesta “Arena” biti potpuno rasprodata.

Foto: Nebojša Babić

Poput starijeg kolege, i Bajaga je rasprodao dva termina 5. i 6. decembra u Centru “Sava” svojim “Koncertom za rok grupu, orkestar i hor” kojim obeležava 35 godina svog postojanja, pa su zakazana dva nova koncerta za 8. i 9. decembar.

Svi posetioci će imati priliku da čuju fantastičnu orkestarsku interpretaciju 35 najvećih hitova za 35 godina postojanja, u izvedbi “Bajage i instruktora”, a uz dirigentsku palicu čuvenog Vojkana Borisavljevića. 

 Cene karata su 2.400 dinara.

 



Izvor: promo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar