Kajl Voker pred Francuze: Ne igramo protiv Mbapea, on je samo oružje koje imaju!

- Ima i drugih dobrih igrača koje ne smemo da potcenimo, igrača koji su osvajali velike titule - dodao je Voker

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Fudbalski reprezentativac Engleske Kajl Voker rekao je da je Kilijan Mbape verovatno jedan od najboljih igrača na svetu, ali je istakao da njegova ekipa u četvrtfinalu Svetskog prvenstva ne sme da potceni ostale fudbalere Francuske.

– Znam šta treba da uradim – da ga zaustavim. Ali, ne igra Engleska protiv Mbpaea. Igra Engleska protiv Francuske – rekao je Voker na konferenciji za novinare.

– U redu, on je oružje koje imaju u svom arsenalu, ali ima i drugih dobrih igrača koje ne smemo da potcenimo, igrača koji su osvajali velike titule – dodao je Voker.

Fudbaleri Engleske sastaće se u subotu sa Francuskom, u meču četvrtfinala Svetskog prvenstva u Kataru.

Voker je naveo da razume zašto su sva pitanja vezana na Mbapea, ali je podsetio da aktuelni šampiona sveta u svojim redovima imaju Olivijea Žirua, Antoana Grizmana, Usmana Dembelea…

Polufinalista pre četiri godine u Rusiji i finalista prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva, reprezentacija Engleske želi da napravi još jedan korak dalje.

– Na dobrom smo putu, samopouzdanje je visoko. Imamo svoje ciljeve ovde i sve ćemo uraditi da ih ostvarimo – rekao je Voker.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar