Deca leže na podu, dok vaspitačica PEVA na sav glas: Iza bizarnog snimka krije se UŽASNA realnost (VIDEO)

Stravična i nadrealna scena odigrala se ovog utorka u meksičkom gradu Gvajmasu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@lopezdoriga

Vaspitačica dece predškolskog uzrasta u Meksiku pokušala je da smiri svoje đake starosti od 3 do 5 godina tokom pucnjave koja se čula napolju tako što je na sav glas pevala pesmu „Shake it Off” od Tejlor Svift.

Stravična i nadrealna scena odigrala se ovog utorka u gradu Gvajmasu na severozapadu zemlje i brzo je odjeknula na društvenim mrežama. Deca su polegala na pod ispod klupa dok su napolju fijukali meci od rafalne paljbe, dok je učiteljica očajnički vikala da im skrene pažnju.

Sekretar za javnu bezbednost u  saveznoj državi Sonori saopštio je da su u blizini predškolske ustanove dvojica muškara izrešetana u kolima. Kod njih su pronađeni pištolji i duge cevi. Zaplenjena je i kesa puna droge, a jedan od muškaraca osuđivan je zbog krađe vozila i razbojništva, prenosi portal Kalle Blue Radio.

Blizu mesta smaknuća nalaze se još tri obrazovne ustanove, a jednu od njih pohađaju deca ometena u razvoju.

Država Sonora je inače poprište bitke između narko klanova i nalazi se na granici sa SAD, preko koje se prebacuje velika količina narkotika. Droga se takođe transportuje preko luka, od kojih se jedna nalazi upravo u Gvajmasu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kalle Blue Radio

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar