Privatni detektiv otkriva: Ako vaš partner radi neku od OVIH stvari, verovatno vas vara!

Na koje promene u ponašanju vašeg partnera morate da obratite pažnju?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Preljuba je jedna od najbolnijih stvari u ljubavnom odnosu sa kojom se suočavaju žene i muškarci – ako ne i najbolnija.

Dovoljan je samo mali osećaj da vam partner nešto prećutkuje ili krije i već ste u problemu… A poslednja mera na koju se neki odlučuju jeste angažovanje privatnog detektiva.

Upravo je jedan privatni detektiv iz Velike Britanije, koji je želeo da ostane anoniman, otkrio na koji način istražuje prevare, ali i na koje sve načine partneri kriju svoje afere.

– Ponekad znam satima da sedim u autu. Mnogo vremena se takođe troši na pretraživanje po Internetu i traženje dokaza za klijenta. Ali to je takođe ispunjavajuće jer je svaki dan drugačiji i svaki ishod varira, i mislim da je to ono što me uzbuđuje – rekao je on, a zatim nastavio:

Foto: Shutterstock

– Uobičajeni slučajevi koji se obično pojavljuju u mom poslu odnose se na neverstvo, nestale osobe ili traženje da izvršim proveru prošlosti. Glavni način na koji bih obično pratio nekoga je postavljanje tragača na njihov automobil. Obično to ne radim sam jer sam angažovao tim da mi pomogne, ali pratim ljude i peške kada ne putuju kolima.

Prema njegovom iskustvu, čini se da je neverstvo uobičajen problem koji se pojavljuje. On je takođe otkrio i koji to znaci kod partnera ukazuju da vas vara:

iznenadno vođenje računa o svom izgledu
promena načina oblačenja
mršavljenje
sakrivanje mobilnog telefona

A još jedan uobičajeni znak upozorenja koji je ovaj privatni detektiv preko svojih klijenata otkrio jeste da njihov partner “nabacuje” osećaj krivice zbog njihovih optužbi za varanje.

Foto: Shutterstock

– U nekim okolnostima, osoba koja vara može da se svađa sa svojim partnerom ili da glumi žrtvu. To bi im pomoglo da izađu iz kuće kako bi se videli sa ljubavnikom, odn. ljubavnicom. Praktično, dok istražujem, ako vidim da je neko više puta brisao svoju istoriju pretrage, to je veliki znak upozorenja na neverstvo. Imao sam slučaj da je žena posumnjala da je muž vara, a on se odao tako što je otišao na isto mesto u isto vreme sa suprugom svog komšije, što mi je veoma olakšalo praćenje – otkrio je detektiv.

– Tri meseca nakon što predam dokaze, obično kontaktiram svoje klijente da vidim da li su dobro. Ne želim da se osećaju kao da sam im dao šokantne informacije i ostavio ih da sami shvate. Uvek mogu da razgovaraju sa mnom i razjasne šta misle i takođe vide šta ja mislim. Ovo je od pomoći i mojim muškim i ženskim klijentima u svim situacijama. Jedna žena za koju sam radio otkrila je da njen muž ima posao o kome ona ništa ne zna, tako da se ne dešava samo neverstvo – zaključio je detektiv.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar