Kijanu Rivs početkom 2023. stiže u Srbiju: Glumac čuo DIVNE STVARI o našoj zemlji, a ne dolazi zbog filma

Kijanu je čuo lepe reči od kolega koji su snimali u našoj zemlji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kijanu Rivs dolazi u Srbiju! Holivudski glumac početkom sledeće godine trebalo bi da poseti Beograd zbog susreta s fanovima njegovog strip serijala. Prema saznanjima, Rivs je oduševljen činjenicom da je naša zemlja prva van Amerike koja je otkupila prava na objavljivanje stripa čiji je koscenarista.

Kijanu je čuo lepe reči od kolega koji su snimali u našoj zemlji. Osim toga, ima nekoliko prijatelja s Balkana, a i veliki je fan Novaka Đokovića. Inače, njegov strip je bio jedno od najtraženijih izdanja na nedavno održanom beogradskom Sajmu knjiga – kaže izvor i dodaje:

– Poseta će trajati nekoliko dana i on želi da obiđe sve turističke atrakcije o kojima je slušao i čitao ranije. To će više biti privatna poseta, ali će on, u dogovoru sa svojim timom, jedan dan sigurno odvojiti za druženje i upoznavanje s fanovima stripa, kojih je u našoj zemlji ogroman broj – ispričao je izvor.

Posebno je zanimljivo da će Kijanu, koji je jedan od najvećih holivudskih filantropa, ovu posetu našoj zemlji iskoristiti i da novčano pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

– Poznato je da je Rivs najveći deo svog bogatstva podelio, jer mu je neugodno koliko zarađuje. Daje svima – fanovima, saradnicima, bolesnima za lečenje. On je donirao 70 odsto zarade od filma “Matriks” za pronalazak leka za obolele od leukemije. Sigurno je da će i kod nas ostaviti veliki novčani prilog nekoj organizaciji ili ustanovi za koju njegov tim proceni da je adekvatna – završava sagovornik.

Inače, strip pod nazivom “BRZRKR” je najskuplji strip u istoriji na jednoj poznatoj platformi, ali i najprodavaniji originalni strip serijal u poslednjih 25 godina. Objavljen je početkom septembra i za samo tri dana prodat je u rekordnih 650.000 primeraka.

– Stvaranje i učestvovanje u pisanju stripa bilo je vrlo uzbudljivo iskustvo, budući da obožavam stripove još od detinjstva. Stripovi su imali značajan umetnički uticaj tokom cele moje karijere – istakao je Kijanu.

U stripu se govori o čoveku poznatom kao B., koji je napola smrtnik, napola bog, proklet i prinuđen na nasilje. Nakon što je vekovima lutao svetom, B. je možda konačno pronašao utočište – rad za vladu SAD, za koju se bori u bitkama previše opasnim i previše nasilnim za bilo koga drugog. U zamenu za to, B. će dobiti jedino što želi – istinu o svom beskrajnom, krvlju natopljenom životu i kako da ga okonča.

Invazija holivudskih glumaca na Beograd

Srbija je posvećena u nameri da postane jedna od glavnih destinacija za snimanje filmova i televizijskih serija u ovom delu Evrope, a upravo tome u prilog govori i činjenica da je Beograd u poslednjih godinu dana ugostio brojna značajna imena holivudske kinematografije.

Tako su u našoj prestonici boravili Džoni Dep, Danijel Krejg, Pirs Brosnan, Edvard Norton, Kejt Hadson, Džon Malkovič, Kevin Spejsi, Brendon Flin i mnogi drugi. Ono što je zajedničko svima njima je da su oduševljeni našom zemljom i da su svi obećali da će se vratiti.

BONUS VIDEO



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar