Otkriveno GDE JE OTIŠAO Luka Bojović nakon što je napustio aerodrom: Prošao proceduru identifikacije

Proveo je 10 godina u španskom zatvoru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/J.L. PINO/POOL

Advokat Borivoje Borović, nekadašnji branilac Luke Bojovića, koji je večeras deportovan iz Španije posle 10 godina provedenih u zatvoru, rekao je za Tanjug da je Bojović prošao proceduru identifikacije na aerodromu.

Borović je rekao i da je Bojoviću sve sređeno što se tiče dokumenata, kao i da je on napustio aerodrom i otišao kući.

Bojović je prema obavio razgovor sa policijom, odnosno prošao proceduru identifikacije, rekao je advokat koji nije želeo da iznosi druge detalje.

Podsetimo, Bojović, nekadašnji član Zemunaca, posle deset godina provedenih u zatvoru u Španiji, stigao je u Srbiju. Naime, on je večeras oko 8.30 časova sleteo u Beograd direktnim letom iz Madrida.

Po Bojovića, koji se poslednjih godina dovezuje u direktnu vezu sa škaljarskim klanom, otišli su pripadnici MUP-a i Interpola koji su zaduženi za proces ekstradicije.

Podsetimo, protiv Bojovića se u Srbiji ne vodi nijedan sudski postupak niti je za njim raspisana poternica. Po njegovom dolasku, on je za pravosudne organe slobodan čovek.

On je uhapšen u Valensiji tako što je praćena njegova supruga. U Španiji je 2014. godine osuđen na 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala, ali su mu se u kaznu zatvora računale i prethodne dve godine koje je proveo u zatvoru.

BONUS VIDEO



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar