Eva je diplomirala, pa u svojoj sobi našla ČESTITKU “sa onog sveta”: Potpis ju je pogodio pravo u srce

Devojka dodaje da nije mogla da suszdrži emocije dok ga je čitala, pomislivši da je njena baba pripremila sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/@EveIglesiass

Devojka iz Španije Eva Iglesijas objavila je neverovatnu priču na Tviteru o tome kako je zatekla čestitku od pokojnog dede u svojoj sobi par dana nakon što je diplomirala.

Ona je opisala kako se vratila sa porodičnog putovanja i pronašla iznenađenje koje nikada neće zaboraviti. Reč je o pismu potpisanom od strane njene nake Kristi i deke Horhea koji je preminuo pre šest godina. U njemu je pisalo kako joj čestitaju na završetku jedne životne etape i kako od sveg srca žele da se “njihovoj zvezdici” ostvare svi snovi.

Eva kaže da je u početku mislila da je to samo jedna od koverti u kojima je ranije bio novac koji su joj s vremena na vreme ostavljali baba i deda na poklon, i koje je čuvala za uspomenu. Međutim, ispostavilo se da je to pismo koje nikada nije videla.

Devojka dodaje da nije mogla da suszdrži emocije dok ga je čitala, pomislivši da je njena baba pripremila sve i ostavila ga na noćnom ormariću gde će ga Eva naći. Ispostavilo se da ona nije to, već je kovertu pronašla Evina majka i, ne znajući šta je unutra, ostavila je kraj njenog kreveta.

Eva je zatim objasnila kako je u pitanju neverovatna slučajnost jer je u pitanju pismo koje je napisano odmah posle dedine smrti 2016. godine, a kada je “završena etapa” njenog života bila srednja škola. Baba je tada ostavila potpis svog pokojnog muža, ali joj ga nije pokazala i bilo je zatureno sve dok nije diplomirala, kada ga je sticajem okolnosti pronašla njena majka.

Ova topla porodična priča je brzo postala viralna na društvenim mrežama i dospela do nekoliko jakih španskih portala, da bi se onda proširila širom sveta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar