Dnevni horoskop za 30. novembar: Lavovi, fizički se aktivirajte, Ribe, bićete veoma zauzete u poslu

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao:  Izvesna doza nestrpljenja i vidljivog nezadovoljstva zbog neophodnosti promena planova i prilagođavanja drugačijim poslovnim pristupima pratiće Ovnove i ove srede. Budite strpljivi.

Ljubav: Strpljenje i fleksibilnost su preporučljivi i na polju ljubavnih relacija. Potrudite se da budete smireni i opušteni, bez preterano velikih očekivanja.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

BIK

Posao: Još jedan naporan radni dan pun izazova je pred Bikovima. Pokušajte da izbegnete potencijalne verbalne sukobe sa osobama koje su iznad vas na hijerarhijskoj lestvici.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu nekim predlogom za putovanje ili neku zajedničku novu slobodnu aktivnost, prijaće vam promena.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

BLIZANCI

Posao:  Vaš energetski potencijal je takav da vas u ovom trenutku niko ne može srušiti niti usporiti, budite svoj na svome. Unesite sebe, svoj duh i energiju u sve ono što radite i ne brinite  rezultati neće izostati.

Ljubav: Pokušajte da potencijalne nesporazume sa dragom osobom izgladite kompromisom, nervozni tonovi nikome ne idu u korist.

Zdravlje: Napetost vam može zadavati manje glavobolje.

RAK

Posao: Vrlo dobar dan očekuje Rakove da bezmalo sve započete profesionalne aktivnosti odrade bez većih problema i onako kako su zamislili.

Ljubav: Neka vrsta svođenja računa, razrešavanje dilema sa sobom i prošlošću, neophodna je kako biste mogli na pravi način da se okrenete budućnosti.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

LAV

Posao:  Ako se organizujete na sebi svojstven način, sve će ići kao podmazano. Pokušajte da se udružite sa nekim novim saradnicima koji bi vam mogli biti od pomoći.

Ljubav: Iako možda niste u  svom najboljem izdanju, iznenadna pojava nove interesantne osobe mogla bi da vam bar na trenutak povrati živahnost i podigne raspoloženje.

Zdravlje: Negativnu energiju izbacujte kroz fizičku aktivnost.

DEVICA

Posao: Neke osobe iz neposrednog okruženja mogu da budu spore u izvršenju zadataka što vam može smetati.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, situacija se može odvijati znatno brže nego što ste i sami očekivali. Budite spremni da adekvatno reagujete.

Zdravlje: Pričuvajte se povreda tupim predmetima.

VAGA

Posao: Možda ćete neke dogovore morati da korigujete zbog propusta koje ste napravili. Moguć kraći službeni put.

Ljubav: Ma koliko se draga osoba trudila oko vas i da vam udovolji, vama to kao da nije dovoljno. Budite realni.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

ŠKORPIJA

Posao: Bitnih, novih stvari na profesionalnom planu kod najtipičnijih Škorpija biće više, a posebno su naglašene nove poslovne ponude i kontakti sa inostranstvom.

Ljubav: Pre nego što se pozabavite sopstvenim stavovima i očekivanjima u ljubavi, proverite da li ima nerešenih dilema iz prošlosti.

Zdravlje: Moguće su manje probavne tegobe.

STRELAC

Posao: Klima na poslovnom horizontu nagoveštava vrlo dobre rezultate, pod jednim uslovom – da precizno odredite fokus i dosledno sprovodite realizaciju profesionalnih prioriteta.

Ljubav: Ukoliko ne želite da igrate na kartu sreće i velike neizvesnosti, onda se potrudite da što manje talasate svojim nerealnim prohtevima.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

JARAC

Posao: Bilo da su u pitanju planovi ili novi poslovni dogovori, ili samo običan savet, možete se osloniti na osobu od poverenja iz najbližeg poslovnog okruženja.

Ljubav: Flert, druženje i neobavezna priča najviši su domet kada su nova poznanstva u pitanju.

Zdravlje:  Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

VODOLIJA

Posao:  Još jedan odličan radni dan je pred Vodolijama, gde su mogući kvalitetni dogovori i pregovori, bilo da je to nešto potpuno novo ili na starim osnovama.

Ljubav: Mora se raditi, ali isto tako treba pronaći prostora i vremena i za lepe životne momente i trenutke uživanja, a  vašoj dragoj osobi je to baš potrebno.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije, glavobolja.

RIBE

Posao: Bićete prilično aktivni i tokom ovog dana, a nekima od vas otvoren je i kraći poslovni put ili seminar, obuka.

Ljubav: Povoljne su okolnosti da se predano i sa posebnom pažnjom posvetite dragoj osobi. Uključite i svoju čuvenu maštu u igru.

Zdravlje:Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, astroputnik.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar