Dao golčinu Partizanu, odmah prešao u Zvezdu, a evo šta sada poručuje: Jedva čekam da istrčim na Marakanu

- Bili smo odlični i onda eto, na brzinu su nam dali tri gola i pokazali klasu - rekao je posle debija u prijateljskom meču sa Zenitom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Lazar Nikolić rekao je da je presrećan nakon debija za crveno-bele, kao i da mu je najveća želja da oseti atmosferu na stadionu “Rajko Mitić”.

– Presrećan sam što sam debitovao za Zvezdu i generalno što sam došao u najveći klub na ovim prostorima. Saigrači su me prihvatili odlično za ovih nekoliko dana koliko sam tu i učinili da se osećam kao da sam mnogo duže u klubu – rekao je Nikolić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u utorak na gostovanju od ekipe Zenita iz Sankt Peterburga sa 1:3, u prijateljskoj utakmici. Odbrambeni igrač je u Zvezdu došao iz Javora, a ističe da mu je nastup protiv Zenita dao dodatni motiv.

– Mislim da nikada ovoliko nisam čekao pripreme – dodao je 23-godišnji fudbaler.

Nikolić je rekao da se radilo o prijateljskoj utakmici, ali da Zvezda uvek ide na pobedu.

– Bili smo odlični i onda eto, na brzinu su nam dali tri gola i pokazali klasu. Mislim da nismo imali ni sreće u pojedinim trenucima, ali sve to je škola za utakmice koje ćemo na proleće imati u prvenstvu, a onda, nadam se, i u Ligi šampiona sledeće sezone – istakao je on.

On je dodao da mu je najveća želja da istrči na “Marakanu” u crveno-belom dresu.

– Jedva čekam da istrčim na ‘Marakanu’ u Zvezdinom dresu, to mi je oduvek bila želja, kao i da zaigram pred navijačima koji prave neverovatnu atmosferu. Svi smo se skupili oko cilja koji se odnosi na osvajanje titule i igranje Lige šampiona naredne sezone. Sada nam preostaje da dobro odmorimo i da na proleće još jednom dokažemo da smo najbolji tim u Srbiji – zaključio je Nikolić.

Zvezda je prvi deo sezone završila na prvom mestu Super lige Srbije sa 53 boda i ima 10 više od drugoplasiranog Partizana.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar