Anđus dao PROGNOZE za utakmicu sa Brazilom, pa otkrio: Ključnu igramo protiv Švajcarske (VIDEO)

Mnogima se neće dopasti njegovo predviđanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Novu epizodu emisije Dejana Anđusa “Od utorka do utorka” u okviru produkcije “Objektiv TV” možete gledati svakog utorka od 20 sati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.

I ove nedelje popularni sportsko-politički analitičar govorio je o svim važnim temama.

Sa početkom svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru, na kom učestvuje i naša selekcija predvođena Draganom Stojkovićem Piksijem, emisija je najvećim delom obilovala sportskim temama. Pored toga, voditelj se dotakao i političkih tema u regionu. Nije se libio ni ovog puta da istakne konkretne prognoze, te se sa politike brzo vratio na temu koja budi interesovanje sportskih pitomaca u Srbiji, uporedio je statistiku uspeha SD Crvena zvezda i SD Partizan.

– Moje uverenje jeste da je Crvena zvezda trofejnije sportsko društvo od Partizana. Svaka medalja ima svoje značenje. Crvena zvezda je trofejnija u fudbalu, košarci, rukometi, generalno veći klub u muško-ženskoj odbojci. Partizan je veći klub u vaterpolu i hokeju. Zvezda će u fudbalu osvojiti šestu uzastopnu titulu – izneo je svoje viđenje situacije Anđus.

Za kraj emisije, Anđus se za sve fudbalske sladokusce dotakao i aktuelnog Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru. Nažalost mnogih, predvideo je da će naši “Orlovi” izgubiti od Brazila u četvrtak.

– Što se tiče mundijala, izgubićemo od Brazila, pobedićemo Kamerun i ključna utakmica protiv Švajcarske. Što se tiče Katara, znao sam da su zalutali na prvenstvo – rekao je Anđus.

Celu emisiju Dejana Anđusa pogledajte na linku na početku teksta. 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar