Dejan Anđus: Crvena zvezda je nestala posle Barija, ali sada ponovo slede godine dominacije! (VIDEO)

Zvezdi slede titule u nizu tvrdi Anđus

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Novu epizodu emisije Dejana Anđusa “Od utorka do utorka” u okviru produkcije “Objektiv TV” možete gledati svakog utorka od 20 sati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.

U novoj emisiji popularni političko-sportski analitičar govorio je o raznim zanimljivim i aktuelnim temama, od terenskog rada i političkih početaka devedesetih godina prošlog veka pa sve do najaktuelnijih sportskih dešavanja u domaćim i evropskim ligama.

Poseban fokus bio je na Crvenoj zvezdi i kritikama kroz koje rukovodstvo i igrački kadar trenutno prolaze:

– Da je neko pitao zvezdine navijače devedesetih i dvehiljaditih godina da li sanjaju ovakva vremena dominacije, rekli bi da o tome više ni ne sanjaju, i kao jedina uteha im je ostajala priča o Bariju. Klub je oživljen ponovo 2015. a pre toga smo imali dvadeset godina dominacije Partizana i sve pod izgovorom ma nije ni važno, Bari! – objašnjava Anđus širu sliku koju bi navijači crveno-belih trebalo da sagledaju.

Ističe da će se zvezdina dominacija nastaviti u narednim godinama:

– Zvezda može da sastavi tri tima. Da li su se promašila pojačanja to već zavisi. Neke igrače možda treba i sačekati. Zvezdana Terzića sam saslušao, ima dobre namere. Dese se naravno greške ali u Zvezdi se radi dobar posao – zaključio je Anđus.

U nastavku emisije se osvrnuo i na evropske kampanje Crvene zvezde i Partizan kojem je poželeo sreću u nastavku evropskog takmičenja.

Celu emisiju Dejana Anđusa pogledajte na linku na početku teksta. 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar