Osvedočeni nasilnik izbegao zatvor: NBA superstar pretukao ženu, pa dobio smešnu kaznu!

Sramotna odluka američkog suda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Pričalo se da će Majls Bridžis biti osuđen kako treba za svoje zločine, ali kako to obično biva tresla se gora rodio se miš što bi rekao naš narod.

Naime, košarkaš Šarlota je osvedočeni nasilnik pa je nedavno dobio prijavu od rođene žene za prebijanje zbog čega je realno trebao da završi iza rešetaka.

Ipak, pošto je on sada kao milioner veoma imućan lokalni sud je odlučio da mu razreže samo uslovnu kaznu od tri godine i neće ići u zatvor.

Tokom ovog perioda od tri godine će Bridžis morati da odradi 52 nedelje terapije na savetovalištu koje suzbija nasilje u porodici, takođe će morati da odsluša predavanja o roditeljskom staranju u trajanju od takođe 52 nedelje.

Uz to ide i 100 časova društveno-korisnog rada, testovi na narkotike na nedeljnoj bazi, neće smeti da poseduje oružje ili municiju, a moraće da isplaćuje i finansijsku kaznu uz dodatne zabrane.

Bivšoj supruzi neće smeti da priđe bliže od 90 metara. Ukoliko bude želeo da viđa decu, moraće da bude prisutna i treća strana jer neće biti promene u starateljstvu.

BONUS VIDEO:

ZVANIČNO: Ostoja Mijailović je predsednik JSD Partizan, Ministarstvo odbilo žalbu Vučelića!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar